Πράγματα που δεν θα μας λείψουν από το καρναβάλι που ακυρώθηκε

Ο Corona Virus χτύπησε και την πόρτα της Ελλαδίτσας μας -βασικά βρήκε ανοιχτά και μπήκε- και εννοείται ο κρατικός μηχανισμός, αλλά και οι πολίτες, αντιμετωπίζουμε όπως πάντα με ψυχραιμία το γεγονός αυτό! Όλες οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες, όπως ήταν αναμενόμενο, ακυρώνονται σε κάθε σημείο της χώρας και φυσικά αυτό αφορά και το δικό μας […]

Ο Corona Virus χτύπησε και την πόρτα της Ελλαδίτσας μας -βασικά βρήκε ανοιχτά και μπήκε- και εννοείται ο κρατικός μηχανισμός, αλλά και οι πολίτες, αντιμετωπίζουμε όπως πάντα με ψυχραιμία το γεγονός αυτό!

Όλες οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες, όπως ήταν αναμενόμενο, ακυρώνονται σε κάθε σημείο της χώρας και φυσικά αυτό αφορά και το δικό μας Θαλασσινό Καρναβάλι! Όσο κι αν μας ξενερώνει αυτό, καθώς μέχρι τώρα είχαμε δει πολύ ωραίες διοργανώσεις από τον Δήμο Χαλκιδέων, υπάρχουν και κάποια πραγματάκια που κάθε χρόνο μας εκνεύριζαν και πραγματικά δεν θα μας λείψουν καθόλου φέτος!

– Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές. Η έκφραση όχι τα παιδάκια. Μπορεί και όχι, προχωράμε.

– Τύποι ντυμένοι τζόκερ.

– Τύποι με μάσκες Νταλί(casa de papel).

– Τα άρματα που ξεμένουν στην παραλία της Χαλκίδας μέχρι τον δεκαπενταύγουστο.

– Οι βασίλισσες του καρναβαλιού…wanna be GNTM.

– Το όχι και τόσο καλά προετοιμασμένο Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας.

– Ο συνωστισμός στην παραλία Χαλκίδας.

– Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Χαλκίδας που θυμίζουν τουλάχιστον διοργάνωση         Ολυμπιακών Αγώνων.

– Τα τραγούδια της Αποκριάς. Θεέ μου. Πέπε τσίνο και σκόπια σκόπια μι σκο. Το ακόμα χειρότερο είναι     ότι κάποιοι τα ακούν και πέραν των ημερών του Καρναβαλιού.

– Το glitter παντού και πάντα.

– Η ερώτηση “τι έχεις ντυθεί;”

– Η λέξη κολομπίνα.

– Οι παρουσιαστές του Καρναβαλιού. Κάθε χρόνο και χειρότεροι. Αλήθεια, φέτος ποιοι θα ήταν;

– Τα κονφετί που είναι εκατομμύρια και τα βρίσκεις την επόμενη μέρα σε κάθε απόκρυφο σημείο του σώματός σου. Παντού τρυπώνει το κονφετί.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top