Ποιούς συναντώ στο ΚΤΕΛ Χαλκίδα – Αθήνα (pics)

Για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω την παρούσα στιγμή, τους τελευταίους μήνες πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά Χαλκίδα – Αθήνα, με το ΚΤΕΛ, του νομού Εύβοιας. Μιας που είμαι μια κακιασμένη κουτσομπόλα όπως μπορείς να καταλάβεις πολεμόχαρη φυλή μου, δεν άργησα να αρχίσω να παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου, οπότε αυτό το θαύμα που ονομάζεται Κάπα […]

Για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω την παρούσα στιγμή, τους τελευταίους μήνες πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά Χαλκίδα – Αθήνα, με το ΚΤΕΛ, του νομού Εύβοιας.

Μιας που είμαι μια κακιασμένη κουτσομπόλα όπως μπορείς να καταλάβεις πολεμόχαρη φυλή μου, δεν άργησα να αρχίσω να παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου, οπότε αυτό το θαύμα που ονομάζεται Κάπα είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τις κατηγορίες ανθρώπων που συναντώ στο ΚΤΕΛ !!! (εδώ κανονικά έπεφτε χειροκρότημα, αλλά αυτά θα τα έχω μόλις γίνω κυρίαρχος του κόσμου).

 

Η Γιαγιά

Φίλε ok, και εγώ είμαι πολυλογάς, και εγώ μιλάω μέχρι να ματώσει η ψυχούλα σου, και εγώ πιάνω κουβέντα σε αγνώστους και τους λέω πως χώρισα με το Μαράκι στην έκτη δημοτικού, αλλά ρε κολλητέ οι γιαγιάδες δεν παίζονται! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ! Πρώτα απ’ όλα οι γιαγιάδες είναι θρασύτατες και δεν σέβονται τον ένα και μοναδικό κανόνα στα ΚΤΕΛ: Κάτσε όπου βρεις δεν παίζουν ρόλο οι θέσεις, μια ώρα δρόμος είναι το ταξίδι! Η γιαγιά θα έρθει, θα σε σηκώσει από εκεί που τόλμησες να κάτσεις γιατί πολύ απλά έχει τύχει να κάτσεις στο νούμερο της που δυστυχώς για σένα είναι δίπλα σου! Ετοιμάσου να ανατριχιάσει η καρδούλα σου ακούγοντας ιστορίες από τον Τρωικό πόλεμο μέχρι την τελευταία Eurovision!

 

Το παιδάκι

Δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο τούτο : “ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑΡΚΩΣΕΙ! ”

 

Το standarάκι

Το standarάκι είναι ένας τυπάκος μπορεί και δύο, που πετυχαίνω κάθε φορά στο λεωφορείο. Μάλλον ο άνθρωπος έχει κάποια δουλειά στην μία ή στην άλλη πόλη και η μαύρη του η μοίρα τον έριξε στο πηγαινέλα του ΚΤΕΛ! Πολύ ήρεμη φάτσα ο τύπος, μάλλον γιατί του ρούφηξαν όλη την ενέργεια στην δουλειά όλη την μέρα. Δεν ενοχλεί κανέναν αυτός, μόνο ο σάκος εκστρατείας που κουβαλάει, γιατί άνθρωποι είμαστε, μέσα στην μέρα σου, μέσα στο γραφείο σου, μπορεί να χρειαστείς μια κεφαλή ατομικής βόμβας! E, να μην την κουβαλάς μαζί σου για παν ενδεχόμενο;

 

Η Ωραία Κοιμωμένη

Αυτή η κατηγορία μιλάει για τους ανθρώπους που 5 δευτερόλεπτα αφού το λεωφορείο ξεκινήσει θα έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη και ένα λεπτό πριν φτάσει στο τερματισμό το λεωφορείο θα ανοίξουν τα μάτια σαν το κοριτσάκι από τον εξορκιστή, θα βάλουν μπουφάν, θα σκουπίσουν σαλάκια, θα πιούν μια γουλιά νερό και θα κατέβουν από το λεωφορείο με την ταχύτητα του Flash!

 

Ο Ανυπόμονος

Ο ανυπόμονος ή κοκάκιας ή κάβουρας ή κατσαβίδας είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με το που περάσουμε την υψηλή γέφυρα θα αρχίσουν να κοιτάνε το ρολόι τους, θα ξεφυσάνε, θα κοιτάνε αριστερά – δεξιά, μπρός – πίσω, πάνω – κάτω, το κινητό τους και στο τσακίρ κέφι θα παραμιλάνε! Πρόσεχε τους γιατί μπορεί πάνω τους να κουβαλάνε από όπλα και ναρκωτικά μέχρι μια γιαγιά που μιλάει ασταμάτητα και ένα παιδάκι που δεν είναι ναρκωμένο!

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top