Ποιά παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια γυρίστηκε στη Χαλκίδα; (pics)

Λίγο πολύ όλοι τον ξέρετε, τον έχετε δει να κυκλοφορεί με την κάμερα και να βιντεοσκοπεί ή να φωτογραφίζει. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε και την φωτογραφία προφίλ σας από αυτόν και σίγουρα έχετε λιγουρευτεί τα εστιατόρια που φωτογραφίζει.  Αν δεν καταλάβατε ακόμα, μιλάμε για τον Ευστάθιο Πορίκη. Ιδρυτής της διαφημιστικής και εταιρείας παραγωγής […]

Λίγο πολύ όλοι τον ξέρετε, τον έχετε δει να κυκλοφορεί με την κάμερα και να βιντεοσκοπεί ή να φωτογραφίζει. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε και την φωτογραφία προφίλ σας από αυτόν και σίγουρα έχετε λιγουρευτεί τα εστιατόρια που φωτογραφίζει.  Αν δεν καταλάβατε ακόμα, μιλάμε για τον Ευστάθιο Πορίκη.

Ιδρυτής της διαφημιστικής και εταιρείας παραγωγής SAMONE υφιστάμενης από το 2009 δραστηριοποιείται στη Χαλκίδα αλλά και στη Αθήνα. Έχει περάσει μέσα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με διάφορα ονόματα του κλάδου.

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, η SAMONE ανέλαβε να πραγματοποιήσει την φωτογράφιση και την παραγωγή βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας των social media της εταιρείας DIPLOMATICO GLOBAL για την άνοιξη του 2019.

Αναζητώντας τα locations η DIPLOMATICO κατέληξε στην Ελλάδα και η SAMONE πρότεινε τη Χαλκίδα για την υλοποίησή τους. Που αλλού θα μπορούσε άλλωστε εκτός από τη Χαλκιδάρα μας; To γύρισμα διήρκεσε 3 μέρες σε ένα σπίτι στον Μαλακώντα καθώς και σε ένα από τα πιο όμορφα μπαρ της πόλης μας, τα Αστέρια. Εκπρόσωπος της DIPLOMATICO βρισκόταν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων εδώ καθώς και εκπρόσωπος της Ελληνικής αποκλειστικής αντιπροσωπείας του ποτού.

Ελπίζουμε λοιπόν με αυτή την ανιδιοτελή πράξη εξωστρέφειας του τόπου μας από έναν άνθρωπο που ζει και αγαπάει τον τόπο του, να εντυπωσιάσαμε έστω και ένα μικρό μερίδιο του κόσμου με τις τοποθεσίες μας και να γίνει η πόλη μας και το νησί μας πόλος έλξης Τουρισμού. Εικόνες από τη Χαλκίδα και την Εύβοια θα ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από αυτή την καμπάνια!

Αν δεν τους πετύχατε λοιπόν στα πράσα για να χαζέψετε την διαδικασία ακολουθήστε την σελίδα της Diplomatico Global στο Instagram και στο Facebook καθώς και την SAMONE για να δείτε τις σίγουρα υπέροχες φωτογραφίες τους.

Βέβαια το Ghetto εξασφάλισε φώτο από τα backstage των γυρισμάτων.

Εμείς εδώ στην υπόγα του Ghetto έχουμε αρχίσει ήδη να πίνουμε τα καλοκαιρινά μας DIPLOMATICO. Εσείς;

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top