Παραλία της Εύβοιας πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον Ελληνικό τουρισμό (pics & video)

Κι όμως, το σποτ για τον ελληνικό τουρισμό που θα “ταξιδέψει” σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι έχει κεντρικό πλάνο μία μαγευτική παραλία του νησιού μας! Το ένα και μοναδικό πλάνο δείχνει ότι το «ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» είναι εδώ και αυτό ακριβώς θέλουν να δείξουν οι συντελεστές της της ταινίας «Endless […]

Κι όμως, το σποτ για τον ελληνικό τουρισμό που θα “ταξιδέψει” σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι έχει κεντρικό πλάνο μία μαγευτική παραλία του νησιού μας!

Το ένα και μοναδικό πλάνο δείχνει ότι το «ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» είναι εδώ και αυτό ακριβώς θέλουν να δείξουν οι συντελεστές της της ταινίας «Endless Greek Summer» που αποτελεί το πρώτο video της καμπάνιας του ελληνικού τουρισμού το 2020, που παρουσιάστηκε χθες στο Ζάππειο και θα αρχίσει να «τρέχει» άμεσα για το διεθνές κοινό.

Σε ποια περιοχή της Εύβοιας όμως βρίσκεται αυτή η εκπληκτική γωνιά; Στη Νότια Εύβοια, είναι η απάντηση. Από την κυβέρνηση κρατούν ως μυστικό την τοποθεσία, ωστόσο για τους γνώστες της περιοχής και του νησιού η απάντηση ήταν εύκολη: Μεγάλη Αμμος, κοντά στο Μαρμάρι.

Απολαύστε τη Μεγάλη Αμμο που από χθες πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον τουρισμό και καλεί όλους να ζήσουν τη φιλοσοφία του ελληνικού καλοκαιριού, όπως έχει αποτυπωθεί σε φωτογραφίες στο Instagram.

@Παναγιώτης Διακόπουλος
@Αλέξανδρος Σταματιάδης

Εμείς τα είπαμε και πριν λίγες μέρες, Ρε Εύβοια τι παραλιάρες έχεις;

«Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι απλά ο ήλιος και η θάλασσα. Αυτά τα έχουν και άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μία κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε. Κερδίσαμε αναγνώριση και σεβασμό. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε αυτή τη συλλογική επιτυχία. Να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής. Ένα μήνυμα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο με επίκεντρο ένα νέο brand. Και από τη στιγμή που το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, μπορείς να το νιώσεις οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου». 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top