Παναγιώτης – Ραφαήλ: Η οικογένεια ξεκινά το ταξίδι για τη θεραπεία στη Βοστώνη

Η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ ξεκινά το ταξίδι της για τη Βοστώνη, όπου το παιδί θα εξεταστεί από ιατρική ομάδα του Boston Children’s Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα. «Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε!», έγραψε η […]

Η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ ξεκινά το ταξίδι της για τη Βοστώνη, όπου το παιδί θα εξεταστεί από ιατρική ομάδα του Boston Children’s Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα.

«Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε!», έγραψε η οικογένειά του στο Facebook, ανεβάζοντας και φωτογραφία με τις βαλίτσες τους. «Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα ✈️💗🙏».

Το ηλικίας 18 μηνών αγόρι πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία και οι γιατροί θέλουν να βεβαιωθούν ότι μπορεί να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη σπάνια πάθησή του. Ανάλογα περιστατικά, μένουν κατά μέσο όρο δύο με τρεις μήνες υπό την στενή παρακολούθηση του ιατρικού προσωπικού.

Μετά την έκταση που πήρε η υπόθεσή του, συγκεντρώθηκαν μέσα σε έναν μήνα πάνω από 3,68 εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας το σύνολο του ποσού που απαιτείται για τη μετάβαση του Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστώνη και τη λήψη της θεραπείας Zolgensma. «Με τη συγκινητική συμπαράστασή σας, συμπληρώθηκε και κατέστη δυνατόν να οριστεί ημερομηνία μετάβασης και εισαγωγής στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital», είχε ανακοινώσει το σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις MDA Ελλάς.

 

 

 

Με πληροφορίες από lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top