Ο Χρήστος Κιούσης θα είναι o παρουσιαστής του 3ου TEDxChalkida

Το TEDxChalkida έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας, έτσι και ο παρουσιαστής του! Από την πρώτη διαδρομή, το 2016, όπου και συμμετείχε ως ομιλητής, ο Χρήστος Κιούσης, αποτέλεσε μέλος της ομάδας του TEDxChalkida και φέτος θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο παρουσιαστής του event. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, Διευθυντής Σπουδών ΜΜΕ Τεχνών & Οικονομίας Διοίκησης […]

Το TEDxChalkida έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας, έτσι και ο παρουσιαστής του!

Από την πρώτη διαδρομή, το 2016, όπου και συμμετείχε ως ομιλητής, ο Χρήστος Κιούσης, αποτέλεσε μέλος της ομάδας του TEDxChalkida και φέτος θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο παρουσιαστής του event. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, Διευθυντής Σπουδών ΜΜΕ Τεχνών & Οικονομίας Διοίκησης στον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360, ονειρεύεται να μοιράζει αρκετό από το χρόνο του μεταξύ των αγαπημένων του πόλεων με γέφυρες, της Χαλκίδας και της Κωνσταντινούπολης.

 

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 3ο TEDxChalkida, δες ΕΔΩ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top