Ο Χαλκιδέος δημιουργός Ηλίας Γκίζας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά

Η Δίκτυο LTD & η Οδός Ονείρων παρουσιάζει τον Ηλία Γκίζα και την Αμμουδερή του …. Πρόκειται για την παρουσίαση του Δίσκου– Cd στην Οδό Ονείρων του νέου δημιουργού Ηλία Γκίζα που μετά από είκοσι χρόνια γραφής ήρθε η ώρα να τα μοιραστεί μαζί μας! Ο Ηλίας Γκίζας γεννήθηκε στη Χαλκίδα, όπου ζει και εργάζεται. […]

Η Δίκτυο LTD & η Οδός Ονείρων παρουσιάζει τον Ηλία Γκίζα και την Αμμουδερή του ….

Πρόκειται για την παρουσίαση του Δίσκου– Cd στην Οδό Ονείρων του νέου δημιουργού Ηλία Γκίζα που μετά από είκοσι χρόνια γραφής ήρθε η ώρα να τα μοιραστεί μαζί μας!

Ο Ηλίας Γκίζας γεννήθηκε στη Χαλκίδα, όπου ζει και εργάζεται. Παρακολούθησε το τριετές τμήμα σχεδίου – ζωγραφικής στο Ευβοϊκό Κέντρο Τεχνών, με καθηγήτρια την Ευμορφία Γκίκα Ραχούτη.

Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και  διηύθυνε την Μουσική Σκηνή Προάστειο στη Χαλκίδα.

Επιμελείται μουσικά προγράμματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές και διδάσκει μπουζούκι σε νέους μουσικούς.

Από το 2008 συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και διεθνείς διοργανώσεις τέχνης. Βραβεύτηκε με τιμητική διάκριση ζωγραφικής στο Διεθνές Φεστιβάλ « Festa del Colore 2008» Porto Recanati της Ιταλίας.

Το 2009 έλαβε μέρος στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Επιστήμης στη Πάτρα, που διοργάνωσαν το Πανεπιστήμιο Πάτρας, η Zervas Art Gallery και το τμήμα UNESCO Αχαΐας. Έργα του βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές.

Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών και του μουσικού σχήματος « Προάστειο » Χαλκίδας .

Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική τα τελευταία 27 χρόνια.. Το 2015 επιμελήθηκε & συμμετείχε στην μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο Μάλιστα Κύριε , με θέμα την ζωή και το έργο του Γιώργου Ζαμπέτα όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο Περί –Τεχνών.

Στις 29\ 6\ 18 κυκλοφόρησε από την ΔΙΚΤΥΟ L.T.D η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο Αμμουδερή . Δεκατέσσερα τραγούδια στα οποία υπογράφει στίχους και μουσική  ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε   ο Γρηγόρης Βασίλας .

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top