Ο σπουδαίος Κώστας Χατζής στην Οδό Ονείρων!

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για έναν δημιουργό και ερμηνευτή σαν τον Κώστα Χατζή! Η μακρόχρονη πορεία του στον χώρο, οι μοναδικές συνεργασίες του, η ξεχωριστή φωνή του με την ενσταντική ερμηνεία του, αλλά και το ήθος με το οποίο πορεύεται τόσα χρόνια, μιλούν από μόνα τους για τον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη! Απόψε, Παρασκευή […]

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για έναν δημιουργό και ερμηνευτή σαν τον Κώστα Χατζή!

Η μακρόχρονη πορεία του στον χώρο, οι μοναδικές συνεργασίες του, η ξεχωριστή φωνή του με την ενσταντική ερμηνεία του, αλλά και το ήθος με το οποίο πορεύεται τόσα χρόνια, μιλούν από μόνα τους για τον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη!

Απόψε, Παρασκευή 15 Μαρτίου, η Οδός Ονείρων φιλοξενεί τον Κώστα Χατζή σε μια βραδιά που θα ταξιδέψουμε μαζί με τη μουσική και τα τραγούδια του αγαπημένου ερμηνευτή!

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή , υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.Με το άκουσμα των στίχων “Σπουδαίοι άνθρωποι  αλλά,  η μοναξιά τους παγώνει”, λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.  Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:

«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Ο Κώστας Χατζής παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο και υπόσχεται πως με  τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων αλλά και της μουσικής των τραγουδιών του  που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή , θα μας «θυμίσει» ποιοι είμαστε και πώς να ονειρευόμαστε  βλέποντας την …γη σαν ζωγραφιά από ψηλά!.

 

Μαζί του τραγουδούν  η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί

Παγιατης Γιώργος :Πιάνο – Πλήκτρα

Αλεξόπουλος Χρήστος :  Ντραμς

Αλεξανδρος Παντζιος  : Μπάσο

Σαριτζιωτης Ρήγας  : Σαξόφωνο & Φλάουτο

Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

 

Οδός Ονείρων, Τσιριγώτη 6

τηλ. 2221010504,6978117103

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top