Ο Παντελής Θαλασσινός και τα “Σμυρνέικα τραγούδια του”, στην Οδό Ονείρων!

Ο Παντελής Θαλασσινός, είναι ένας από τους ερμηνευτές που ξεχωρίζεις τη φωνή του από τις πρώτες νότες, με τραγούδια που έχουν γίνει διαχρονικά μέσα στο χρόνο! Στις live εμφανίσεις του καταφέρνει να ξεσηκώνει το κοινό, αλλά και να συγκινεί βαθιά, με την ερμηνεία του, με αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία του, αλλά και κομμάτια άλλων […]

Ο Παντελής Θαλασσινός, είναι ένας από τους ερμηνευτές που ξεχωρίζεις τη φωνή του από τις πρώτες νότες, με τραγούδια που έχουν γίνει διαχρονικά μέσα στο χρόνο!

Στις live εμφανίσεις του καταφέρνει να ξεσηκώνει το κοινό, αλλά και να συγκινεί βαθιά, με την ερμηνεία του, με αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία του, αλλά και κομμάτια άλλων ερμηνευτών.

Απόψε, θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε στη μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, για ακόμα μία μοναδική βραδιά!

Ο Παντελής Θαλασσινός  θα τραγουδήσει για τους φίλους του στην σκηνή της “Οδού” την Παρασκευή 12 Απριλίου με τραγούδια εφ´ όλης της ύλης!

Παρουσιάζει παράλληλα και το καινούργιο του βιβλίο-cd τα 12+1 Ηλιοτρόπια του Άλκη Αλκαίου.

 

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα

Παρασκευή 12/4/2019

‘Ωρα 10:30 μ.μ.

τηλ. 2221020504, 6978117103

 

 

 

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top