Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ επέστρεψε στην Ελλάδα και «μένει σπίτι» (video)

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες από το ταξίδι του στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία. Οι γονείς του δημοσίευσαν ένα βίντεο για να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν για τη μετάβαση του παιδιού τους στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Όπως είπαν, ο […]

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες από το ταξίδι του στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία.

Οι γονείς του δημοσίευσαν ένα βίντεο για να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν για τη μετάβαση του παιδιού τους στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Όπως είπαν, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλύτερα ήδη και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Για την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία κορωνοϊού, απηύθυναν έκκληση σε όλους να κάνουν υπομονή και να μείνουν στο σπίτι προκειμένου να προστατευτούν οι ίδιοι αλλά και να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες.

https://www.facebook.com/Γίνε-ο-ήρωας-του-Παναγιώτη-Ραφαήλ-112576106786899/videos/226961968359242/

 

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top