Ο Μίλος Πασχαλίδης live αυτή την Παρασκευή στη Χαλκίδα

Με παραμύθια, βαριές κουβέντες, ιστορίες για πεφταστέρια και τραγούδια που ζούνε λαθραία, ο Μίλτος Πασχαλίδης στήνει ένα πρόγραμμα, λιγότερο ηλεκτρικό και πιο προσωπικό, με περισσότερα «αδικημένα» τραγούδια από τους 12 προσωπικούς του δίσκους και τις συμμετοχές του σε δίσκους φίλων του, που έχουν λείψει από τις συναυλίες του τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, κινητήρια δύναμη θα […]

Με παραμύθια, βαριές κουβέντες, ιστορίες για πεφταστέρια και τραγούδια που ζούνε λαθραία, ο Μίλτος Πασχαλίδης στήνει ένα πρόγραμμα, λιγότερο ηλεκτρικό και πιο προσωπικό, με περισσότερα «αδικημένα» τραγούδια από τους 12 προσωπικούς του δίσκους και τις συμμετοχές του σε δίσκους φίλων του, που έχουν λείψει από τις συναυλίες του τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά, κινητήρια δύναμη θα είναι, όπως πάντα, η αίσθηση της στιγμής, η ατμόσφαιρα της κάθε βραδιάς που θα οδηγεί σε απρόβλεπτα μονοπάτια, με τον ιδιαίτερο πάντα τρόπο του Μίλτου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/1/2020
Ωρα 10,30 μ.μ.
τηλ. 2221020504, 6978117103

Χορηγός επικοινωνίας: GHETTO Magazine 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top