Ο Ευβοιώτικος Καβοντορίτικος με πάνω από 1.500 χορευτές στην παραλία της Χαλκίδας

Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ η συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, Σχολείων, ανεξάρτητων ομάδων μικρών και μεγάλων… που στήριξαν με την παρουσία τους και γιγάντωσαν τον αποκριάτικο θεσμό της Χαλκίδας, τα «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ», εχθές Κυριακή (23/2), στην κατάμεστη από κόσμο παραλία. Εξήντα έξι (66) Σύλλογοι, σχολεία, ανεξάρτητες ομάδες, Κανόε Καγιάκ, πλεούμενα, […]

Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ η συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, Σχολείων, ανεξάρτητων ομάδων μικρών και μεγάλων… που στήριξαν με την παρουσία τους και γιγάντωσαν τον αποκριάτικο θεσμό της Χαλκίδας, τα «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ», εχθές Κυριακή (23/2), στην κατάμεστη από κόσμο παραλία.

Εξήντα έξι (66) Σύλλογοι, σχολεία, ανεξάρτητες ομάδες, Κανόε Καγιάκ, πλεούμενα, εβδομήντα τρία (73) Γαϊτανάκια, και χίλιοι τετρακόσιοι και πλέον χορευτές όλων των ηλικιών, προσέφεραν ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα, κατακλύζοντας με τα Γαϊτανάκια τους τόσο την παραλία Χαλκίδας από την Παλαιά Γέφυρα μέχρι και την προβλήτα Αγ. Νικολάου, όσο και το στενό του Ευρίπου μέσα στη θάλασσα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ευχαρίστησε για την τεράστια ανταπόκριση όλους τους συλλόγους, δασκάλους χορού, χορευτές και τους εκατοντάδες θεατές που δημιούργησαν το αδιαχώρητο σε όλο το μήκος της παραλίας και αφιέρωσε την εκδήλωση στην όμορφη Κάρυστο καθώς κάθε χρόνο, τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου κλείνουν την παρουσίαση με το γνωστό σε όλους μας, Ευβοιώτικο Καβοντορίτικο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top