Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε κούτες με τρόφιμα στα Σεπόλια (pic)

Ο σούπερσταρ του NBA και των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Όπως αναφέρει το Sport24, ο Έλληνας φόργουορντ, μακριά από κάμερες, δημοσιογράφους και τα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σεπόλια και την εκκλησία του Αγίου Μελετίου, μοιράζοντας κούτες με τρόφιμα για να […]

Ο σούπερσταρ του NBA και των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Έλληνας φόργουορντ, μακριά από κάμερες, δημοσιογράφους και τα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σεπόλια και την εκκλησία του Αγίου Μελετίου, μοιράζοντας κούτες με τρόφιμα για να διανεμηθούν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μάλιστα, μία από τους παρευρισκόμενους έκανε ανάρτηση από το σημείο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον ίδιο και κάνοντας λόγο για “απίστευτες ποσότητες” τροφίμων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top