Οι HumanTouch σε ένα μοναδικό live στη Χαλκίδα

Τα BlackBoxLiveSessions είναι μια πρωτοποριακή νέα σειρά συναυλιών που οργανώνεται από την BeWith και εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Χαλκίδα, παρουσιάζοντας κάποιους από τους πιο ιδιαίτερους καλλιτέχνες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών από πειραματική jazz, ambient ηλεκτρονική μουσική, americana και darkcabaretmusic.. Το δεύτερο BlackBoxLiveSessions πραγματοποιείται στο Θέατρο Περί Τεχνών στις 15 Δεκεμβρίου με τους […]

Τα BlackBoxLiveSessions είναι μια πρωτοποριακή νέα σειρά συναυλιών που οργανώνεται από την BeWith και εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Χαλκίδα, παρουσιάζοντας κάποιους από τους πιο ιδιαίτερους καλλιτέχνες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών από πειραματική jazz, ambient ηλεκτρονική μουσική, americana και darkcabaretmusic.. Το δεύτερο BlackBoxLiveSessions πραγματοποιείται στο Θέατρο Περί Τεχνών στις 15 Δεκεμβρίου με τους HumanTouch.

HumanTouch

Οι HumanTouch, μετά από 20 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο DavidLynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, ούσα άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι HumanTouch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλεον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής…και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι HumanTouch όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα».

Χορηγός επικοινωνίας: GHETTO Magazine 

Εισιτήρια από 8 ευρώ στο viva.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top