Οι 10 καλύτεροι υποψήφιοι για τις εκλογές! (pics & video)

Δεν ξέρουμε αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά αυτή την Κυριακή διεξάγονται εκλογές. Πού να το καταλάβεις βέβαια. Μήπως έχει γεμίσει το ίντερνετ, το ραδιόφωνο κι η τηλεόραση με σποτ και καμπάνιες; Μήπως βλέπεις παντού αφίσες; Μήπως ακόμα και ο ξάδερφός σου ο Χαράλαμπος που η μόνη του επαφή με την πολιτική ήταν όταν έψαξε […]

Δεν ξέρουμε αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά αυτή την Κυριακή διεξάγονται εκλογές. Πού να το καταλάβεις βέβαια. Μήπως έχει γεμίσει το ίντερνετ, το ραδιόφωνο κι η τηλεόραση με σποτ και καμπάνιες; Μήπως βλέπεις παντού αφίσες; Μήπως ακόμα και ο ξάδερφός σου ο Χαράλαμπος που η μόνη του επαφή με την πολιτική ήταν όταν έψαξε για βύσμα για να μην πάει φαντάρος, ξαφνικά κατεβαίνει δημοτικός σύμβουλος; Τίποτα, ηρεμία, ούτε που σου περνάει από το μυαλό ότι θα στηθούν κάλπες.

Ραπ, λογοπαίγνια και μπόλικο cringe κρατάνε το επίπεδο της προεκλογικής καμπάνιας στα ουράνια. Γραφικοί υποψήφιοι πάντα υπήρχαν αλλά ποτέ δεν ήταν τόσοι πολλοί και τόσο αποφασισμένοι να εκτεθούν. Και επειδή είναι και πολλοί, 69.821 συγκεκριμένα, δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου για να βρούμε τους 10 πιο καλτ υποψήφιους στις εκλογές! 10 από τις καλύτερες και πιο αστείες στιγμές που μας έχουν χαρίσει οι θαρραλέοι υποψήφιοι.

 

1. Γιατί κανένα όνομα δεν είναι ντροπή… 

 

2. Τέλος τα σκοτάδια στους δρόμους. Θα ανεβαίνω μόνη στις κολώνες να τις αλλάζω! Hadid από τα ..Lidl

 

3. Ψήφος ή ψόφος! Είχε επιθετικό επικοινωνιολόγο ο Μπαμπούλας… 

 

4. Είναι σώγαμπρος και είναι τιμή του και καμάρι του! 

 

5. Ευχαριστούμε για την κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί καταλλήλως… 

 

7. Μάρκος Σεφερλής like this. ΤΙΘΟΡΕΟΣ ΡΕ ΜΠΟΡΚΗ!

 

8. Μας το λέει έτσι στην ψύχρα ο κύριος Κλεφτοδήμος! 

 

9.  Φήμες λένε ότι ο ξάδερφος του ανακάλυψε το Facebook! 

 

10. Μετά από ΏΡΙΜΗ σκέψη εδώ στο Ghetto αποφασίσαμε να ψηφίσουμε Νικόλαο Νίντζα Φεγγαρίδη! 

https://www.facebook.com/NikolaosNinjaFeggaridis/videos/618521658651221/

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top