Οι Χαΐνηδες στην Οδό Ονείρων!

“Χαϊν”: αραβική λέξη που σημαίνει επαναστάτης, φυγόδικος, αυτός που γυρίζει στα βουνά. Από αυτή τη λέξη προέρχεται και το όνομα των Χαϊνηδων, του συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το 1990, στο Ηράκλειο Κρήτης! Οι Χαϊνηδες, του Δημήτρη Αποστολάκη, μας έχουν χαρίσει μια πλούσια δισκογραφία, με μουσικές που ενώνουν την παράδοση με το σύγχρονο και την κριτική λύρα […]

“Χαϊν”: αραβική λέξη που σημαίνει επαναστάτης, φυγόδικος, αυτός που γυρίζει στα βουνά.

Από αυτή τη λέξη προέρχεται και το όνομα των Χαϊνηδων, του συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το 1990, στο Ηράκλειο Κρήτης!

Οι Χαϊνηδες, του Δημήτρη Αποστολάκη, μας έχουν χαρίσει μια πλούσια δισκογραφία, με μουσικές που ενώνουν την παράδοση με το σύγχρονο και την κριτική λύρα με πιο ροκ ρυθμούς!

Κάθε παράσταση τους, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς η ενέργεια τους στη σκηνή είναι μοναδική!

Αυτή την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, θα μπορέσουμε να τους απολαύσουμε στη Χαλκίδα, στη μουσική σκηνή “Οδός Ονείρων”!

Οι Χαϊνηδες υπόσχονται μια μουσική παράσταση, όπου “πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι, και παιγνιδιάρηδες ληστές, τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ’ αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης!”

Υ.Γ. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους!

 

Οδός Ονείρων, Τσιριγώτη 6.

Τηλ. 2221020504, 6978117103

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top