Οι συναυλίες του καλοκαιριού σε Εύβοια και Χαλκίδα που δεν πρέπει να χάσεις!

Η Οδός Ονείρων έφτιαξε τις βαλίτσες τις και βγήκε “έξω”, καθώς μας ετοιμάζει τις καλύτερες συναυλίες που μπορούμε να απολαύσουμε φέτος το καλοκαίρι! Οι προορισμοί αρκετοί και οι καλλιτέχνες αγαπημένοι, σε αυτό το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι! Ξεκινάμε με Locomondo στα Πολιτικά στις 13 Ιουλίου, παίρνουμε το καράβι για Σκύρο στις 2 & 3 Αυγούστου και […]

Η Οδός Ονείρων έφτιαξε τις βαλίτσες τις και βγήκε “έξω”, καθώς μας ετοιμάζει τις καλύτερες συναυλίες που μπορούμε να απολαύσουμε φέτος το καλοκαίρι!

Οι προορισμοί αρκετοί και οι καλλιτέχνες αγαπημένοι, σε αυτό το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι!

Ξεκινάμε με Locomondo στα Πολιτικά στις 13 Ιουλίου, παίρνουμε το καράβι για Σκύρο στις 2 & 3 Αυγούστου και απολαμβάνουμε Χρήστο Θηβαίο και Φωτεινή Βελεσιώτου, γυρίζουμε στη Χαλκίδα για τον Μίλτο Πασχαλίδη στις 9 Αυγούστου, στις 17 πάμε στο Αυλωνάρι  με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και 30 παίρνουμε τα βουνά για τη Γιώτα Νέγκα στη Στενή!

Οι σταθμοί και η παρέα ενδέχεται να μεγαλώσει, οπότε κρατήστε χώρο στη βαλίτσα σας για λίγη μουσική ακόμα!

Χορηγός Επικοινωνίας: Ghetto Magazine

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top