Οι παραγωγοί του Home Radio 89,1 προτείνουν και εσύ κολλάς με τις επιλογές τους! (videos)

Το σπίτι της μουσικής δεν θα μπορούσε να λείπει από το Ghetto της πόλης! Κάθε εβδομάδα οι παραγωγοί του Home Radio 89,1 θα μας προτείνουν τις μουσικές τους επιλογές, θα μας τις παρουσιάζουν και εμείς με την σειρά μας θα κολλάμε μαζί τους. O Ηome 89,1 κυκλοφορεί στην πόλη της Χαλκίδας με dj sets, με […]

Το σπίτι της μουσικής δεν θα μπορούσε να λείπει από το Ghetto της πόλης!

Κάθε εβδομάδα οι παραγωγοί του Home Radio 89,1 θα μας προτείνουν τις μουσικές τους επιλογές, θα μας τις παρουσιάζουν και εμείς με την σειρά μας θα κολλάμε μαζί τους.

O Ηome 89,1 κυκλοφορεί στην πόλη της Χαλκίδας με dj sets, με πολιτιστικές παρεμβάσεις – χορηγίες και κοινωνικές δράσεις.  Οι μουσικές του Home, ακούγονται ευχάριστα από οποιονδήποτε ακροατή τις στιγμές της ημέρας στις οποίες μεταδίδονται.

Και εμείς εδώ στο Ghetto είμαστε σίγουροι πως θα σας φτιάξουμε την μέρα…

 

Δημήτρης Αυγέρος

Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00-12.00

 

Ian Brown – First world problems

Ο άλλοτε leader των Stone Roses (από τα πιο επιδραστικά γκρουπ της περίφημης σκηνής του Μάντσεστερ) κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το καλύτερό του κομμάτι εδώ κι αρκετά χρόνια. Ο γκριζομάλλης πλέον Ian θα παρουσιάσει μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και νέο άλμπουμ, τον Μάρτιο του ’19.

 

 Agoria feat. Phoebe Killdeer – Embrace

https://www.youtube.com/watch?v=dw08-xQs7NA

O Παριζιάνος Sebastien Devaud συστήθηκε στο μουσικό κοινό ως Agoria πριν από 20 χρόνια, με ευφάνταστες παραγωγές και ένα σπάνιο εύρος μουσικών επιλογών στα dj sets του. Αναπτύσσει διαρκώς τον ήχο στις δημιουργίες του προσθέτοντας νέα στοιχεία, όπως έκανε και στο πρόσφατο single του “Embrace”, με το οποίο μας συστήνει την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

 

Mall Grab – Get Impetuous

Η νέα δυνατή τάση στον club ήχο -μετά την “έκρηξη” της afro house- είναι τα olsdskool breakbeats. Ο 23χρονος Αυστραλός Mall Grab είχε ήδη προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στους underground κύκλους με προηγούμενες κυκλοφορίες του και με το νέο του “δυναμίτη”, βάζει φωτιά στα dancefloor.

 

 

Ειρήνη Λούκα

Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00-14.00

 

Still Corners –  Currents

https://youtu.be/FqQx35VGJgs?t=3

Οι  Still Corners είναι από τους αγαπημένους του alternative ελληνικού κοινού και του Ηome Ρadio 89.1 και θα εμφανιστούν στην Αθήνα στις 21 Νοεμβρίου.

Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια τους είναι το “Currents”  από το άλμπουμ “Dead Blue” που κυκλοφόρησε το 2016 από τη δική τους δισκογραφική εταιρία, Wrecking Light. Αυτό που μένει είναι να τους ακούσουμε από κοντά πολύ σύντομα και να ταξιδέψουμε μαζί τους με έναν τρόπο που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει.

 

Rufus du Sol –  Underwater

Από την Αυστραλία έρχονται οι Rufus du Sol με το κομμάτι “Underwater” από το άλμπουμ “Solace” που κυκλοφόρησε φέτος.

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, το κάνει η μουσική από μόνη της . Turn the volume up.

 

Bonnie & Klein – Vrohero oneiro

Οι Bonnie & Klein ή κατά κόσμον Γιώργος Φούντζουλας και Θανάσης Σκουζής, κυκλοφόρησαν το 2017 το  άλμπουμ τους με τίτλο “Ithaca”.

Η μουσική του ντουέτου από την Ναύπακτο κινείται κυρίως σε απαλούς instrumental ηλεκτρονικούς ρυθμούς, και το συγκεκριμένο track πραγματικά κλέβει την παράσταση, ενώ ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου.

 

 

Άννα Μυτάκη

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18.00-20.00

 

Nova Casa feat. Nathalia – You get me

Ένα κομμάτι, δεν είναι υποχρεωτικό να είναι “πολύ” για να είναι πολύ. Ενα ανάλαφρο τραγούδι που μουσικά βοηθάει να αδειάσει το μυαλό.

Συνοδεύει χαλαρές στιγμές στο σπίτι με την παρέα σου. Σταματάς ότι κάνεις για να απολαύσεις τον υπέροχο τρόπο που ερμηνεύει η Nathalia.

 

Maribou State feat. Holly Walker – Midas

Μάθημα για το πώς να συνδυάσεις τη soul με το ηλεκτρονικό στοιχείο.  Και μάθημα για το πώς να μπορεί να ακούγεται η φωνή σαν ακόμη ένα μουσικό όργανο. Το synth σε πρώτο πλάνο και μια φρέσκια ματιά για έναν από τους δρόμους που παίρνει η σύγχρονη μαύρη μουσική.

 

Cosmic Cowboys feat.  Lazarusman – If you leave tonight

Το ακούς για τον στίχο (αν και η ταξιδιάρικη μουσική που είναι φτιαγμένη ΑΚΡΙΒΩΣ για να συνοδεύσει αυτό τον στίχο, σε καμία περίπτωση δε σε αφήνει ασυγκίνητο). Οι Ιταλοί Cosmic Cowboys γράφουν ένα κυριολεκτικό ποίημα για το πώς μπορεί να αντιλαμβάνεται κάποιος το σύμπαν γύρω του αλλά και μέσα του, εάν φύγει αυτός που αγαπά.

Οι εικόνες είναι τόσες πολλές που αν μετατρέπονταν σε πίνακες θα μπορούσαν να γεμίσουν μία τριόροφη γκαλερί που θα είχε θέμα, “Man-Universe-God-Nature and the Invisible String of Love that connects them all”. Ένα πραγματικό, ποιητικό αριστούργημα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top