Οι παραγωγοί του Home Radio 89,1 προτείνουν και εσύ κολλάς με τις επιλογές τους! (videos)

Το σπίτι της μουσικής δεν θα μπορούσε να λείπει από το Ghetto της πόλης! Κάθε εβδομάδα οι παραγωγοί του Home Radio 89,1 θα μας προτείνουν τις μουσικές τους επιλογές, θα μας τις παρουσιάζουν και εμείς με την σειρά μας θα κολλάμε μαζί τους. O Ηome 89,1 κυκλοφορεί στην πόλη της Χαλκίδας με dj sets, με […]

Το σπίτι της μουσικής δεν θα μπορούσε να λείπει από το Ghetto της πόλης!

Κάθε εβδομάδα οι παραγωγοί του Home Radio 89,1 θα μας προτείνουν τις μουσικές τους επιλογές, θα μας τις παρουσιάζουν και εμείς με την σειρά μας θα κολλάμε μαζί τους.

O Ηome 89,1 κυκλοφορεί στην πόλη της Χαλκίδας με dj sets, με πολιτιστικές παρεμβάσεις – χορηγίες και κοινωνικές δράσεις.  Οι μουσικές του Home, ακούγονται ευχάριστα από οποιονδήποτε ακροατή τις στιγμές της ημέρας στις οποίες μεταδίδονται.

Και εμείς εδώ στο Ghetto είμαστε σίγουροι πως θα σας φτιάξουμε την μέρα…

Αυτή την εβδομάδα προτείνουν μουσικάρες ο Στέλιος Μπάρλας, η Ζέφη Καραπαζβάντη και η Άννα Μυτάκη.

 

Στέλιος Μπάρλας (Δευτέρα-Παρασκευή 8.00-10.00)

UNKLE feat. Michael Kiwanuka – On my knees

Μέσα από το άλμπουμ για το οποίο μεγάλοι καλλιτέχνες έγραψαν μουσική με έμπνευση από το “Roma” του Alfonso Cuaron, οι UNKLE με τον Michael Kiwanuka-τον οποίο θα δούμε

και πάλι το καλοκαίρι στην Αθήνα- παρουσιάζουν ένα υπέροχο, λυρικό τραγούδι. Παραπέμπει σε ένα από τα πιο σημαντικά τραγούδια του 21ου αιώνα, το “La ritournelle” του Sebastien Tellier.

 

Balthazar – I’m never gonna let you down again

Οι υπέροχοι Βέλγοι που έχουν κερδίσει το ελληνικό κοινό, κυκλοφόρησαν νέο πολύ καλό άλμπουμ με τραγούδια όπως αυτό. Και αυτοί αναμένονται για live στην Αθήνα

αυτό το καλοκαίρι το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μάλλον για τη μουσική στη χώρα μας το πιο “πλούσιο” των τελευταίων χρόνων.

 

Jorja Smith – The one

H φωνή της είναι υπέροχη και το “The one” είναι από τα τραγούδια τα οποία φέρνουν την ανανέωση στον soul ήχο, γι’ αυτό και το ακούς συχνά στον Home.

Η 21χρονη Jorja -που είναι πανέμορφη- έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγάλα ονόματα του είδους τα επόμενα χρόνια.

 

Ζέφη Καραπαζβάντη (Δευτέρα & Τετάρτη 18.00-20.00)

Ian Brown – The Dream And the dreamer

Ο Ian Brown μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο προσωπικό του album -έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια- κι από τότε σταμάτησα να αναζητώ τη νέα μου μουσική «δόση».

Εξαιρετικός ρυθμός και funky διάθεση που σε κάνει να θες να χορέψεις, αλλά και στίχος που σου υπενθυμίζει να ονειρεύεσαι.

https://www.youtube.com/watch?v=dvSmAEVZH4M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2-Gg8fv7iBipFXM6F4sXw1KyTLM7YPTCIFUL5yjd7dAK4W4v9qD1dLjcA

 

Lego Boy & Beat Ride – The King Is Down

Μια εγχώρια παραγωγή ήρθε φετος να μας μαγέψει. Σαγηνευτικά φωνητικά και vintage ήχος που αναμφισβήτητα δημιουργούν την απόλυτη κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

 

Bonobo – Ibrik

Ο Bonobo δεν με έχει απογοητευσει ποτε. Aποτελεί μια κατηγορία από μόνος του, καθως εχει δημιουργήσει μια μουσική ταυτότητα που δύσκολα περνά απαρατήρητη.

 

Άννα Μυτάκη (Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18.00-20.00)

Jessie Ware – Adore you

Ρυθμικό αλλά και αιώνια ρομαντικό , το ολοκαινουριο single της Jessie Ware θέλει να σε κάνει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να τολμήσεις επιτέλους να πεις στο crush σου ότι τον/την  γουστάρεις. Πάντα ελαφρώς ηλεκτρονική και με ποιότητα και με τη “συγχρονίλα” να τη νιώθεις σε όλα της τα tracks. Enjoy carelessly.

 

Ursula 1000 – Faded Denim Wash (Payfone Remix)

Nu Disco με ζεστά vocals αλλά και ένα κιθαριστικό riff που σε αναγκάζει να φορέσεις κοντομάνικο. (Στο ξεκίνημα της μπασογραμμής, μπαίνεις και συ μέσα στο κομμάτι).

Η πρώτη σου σκέψη? Πότε θα καλοκαιριάσει. Βάλτο στο ρεπερτόριό σου, στη μάζωξη της παρέας που έχεις σκοπό να πας μαζί της διακοπές το καλοκαίρι.

 

Maverick Sabre – Slow Down (feat. Jorja Smith)

Γιατί δε βγαίνουν πιο συχνά τέτοια κομμάτια? Ακούγοντάς το, ψάχνεις γύρω σου να βρεις και άλλα μάτια, που να τα δεις να νιώθουν το ίδιο. Θέλεις να το μοιραστείς.

Θέλεις να πάρεις αυτά τα μάτια και να κάνετε βόλτα με το αμάξι, με το κομμάτι να παίζει λίγο πιο δυνάτα από το φυσιολογικό.

Καμία έκπληξη στο πόσο ταιριάζουν οι φωνές τους. Κομπλιμεντάρουν η μία την άλλη. Έκπληξη όμως στην, ίσως, καινούρια ανακάλυψη. Αυτή του Maverick Sabre. So soulful!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top