Οι ευχές του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ για τα Χριστούγεννα

Οι γονείς του και ο μικρός Παναγιώτης- Ραφαήλ ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο μέσα από τα social media στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τις γιορτές. «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά […]

Οι γονείς του και ο μικρός Παναγιώτης- Ραφαήλ ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο μέσα από τα social media στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τις γιορτές.

«Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά και πίστη. Ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ας από τον Παναγιώτη Ραφαήλ», αναφέρεται στην ανάρτηση στο Facebook.

Ο μικρός βρίσκεται στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε πειραματική θεραπεία για τη σπάνια μορφή μυϊκής ατροφίας.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πειραματική γονιδιακή θεραπεία που αφορά στην σπάνια πάθηση του Παναγιώτη Ραφαήλ. Το παιδί εξετάστηκε στο Boston Children’s Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top