dig

Νύχτα καλοκαιριού με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη Χαλκίδα

Μπορεί η συναυλία να έγινε Σεπτέμβρη, όμως ήταν από αυτές τις νύχτες που μυρίζει καλοκαίρι. Στο κάστρο του Καράμπαμπα η βραδιά ήταν μοναδική και σε συνδιασμό με την υπέροχη Ελεωνόρα ο κόσμος που γέμισε το κάστρο πέρασε μια μοναδική βραδιά. Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, […]

Μπορεί η συναυλία να έγινε Σεπτέμβρη, όμως ήταν από αυτές τις νύχτες που μυρίζει καλοκαίρι.

Στο κάστρο του Καράμπαμπα η βραδιά ήταν μοναδική και σε συνδιασμό με την υπέροχη Ελεωνόρα ο κόσμος που γέμισε το κάστρο πέρασε μια μοναδική βραδιά.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Μια συναυλία όπου υπέροχα τραγούδια αναδείχθηκαν εξαιρετικά από τους υπέροχους και πρωτοποριακούς φωτισμούς σε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό σκηνικό.

dig

Ακούστηκαν όλα αυτά που θέλουμε τόσα χρόνια από την Ελεωνόρα και όχι μόνο. «Η Αγάπη Αργεί», «Τα Λέμε», «Χωρίς Εξηγήσεις», «Μικρά Βεγγαλικά», «Ως Κι Οι Θάλασσες», «Μονάχα Εγώ», «Αττική Οδός», «Να ‘Σαι Καλά», «Η Επιμονή Σου», η πρόσφατη επιτυχία της «Δύσκολη Σιωπή» όπου μάλιστα τη συνόδευσε επί σκηνής ο Σταύρος Σιόλας που έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι αυτό, αλλά και ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της όπως τα «Μπαρμπαγιαννακάκης», «Μυρτιά» «Όλες Του Κόσμου Οι Κυριακές», «Αχ Τα Μάτια Σου» και «Τ’ Αστέρι Του Βοριά» που ήταν το κλείσιμο και μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Με τα τραγούδια της Ελεωνόρας αγαπάς ερωτεύεσαι, χωρίζεις αλλά γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top