Να τα εκατοστήσεις ρε Σούμι! (video)

Σήμερα ο πιο πετυχημένος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 γίνεται 50 ετών. Ένα ατύχημα όμως πριν 5 χρόνια κάνοντας σκι στις Άλπεις τον τραυμάτισε σοβαρά, παραλίγο να χάσει την ζωή του και μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς είναι στην υγεία του. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά του, καθώς […]

Σήμερα ο πιο πετυχημένος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 γίνεται 50 ετών. Ένα ατύχημα όμως πριν 5 χρόνια κάνοντας σκι στις Άλπεις τον τραυμάτισε σοβαρά, παραλίγο να χάσει την ζωή του και μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς είναι στην υγεία του.

Δεν ξέρουμε πως ακριβώς μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά του, καθώς όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά του δεν αφήνει τίποτα να διαρρεύσει.

Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τα τελευταία νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία λένε πως ο Σούμι είναι καλύτερα και μπορεί και καταλαβαίνει τα πάντα αλλά και ότι μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον και τους δικούς του.

Μπορεί για την νέα γενιά που διαβάζει αυτό το κείμενο να μην καταλαβαίνει και πολλά. Θα αναρωτιούνται μερικοί, γιατί αυτός λέει χρόνια πολλά σε έναν τύπο που είναι σοβαρά τραυματισμένος;

Για εμένα και πολλούς άλλους όμως έχει τεράστια σημασία. Με τον Σούμι μεγαλώσαμε. Εξαιτίας του μάθαμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και εξαιτίας του εγώ τουλάχιστον τον παράτησα, όταν ο ίδιος αποσύρθηκε. Ο Μίκαελ είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πρότυπα που μπορούσε να βγάλει ο αθλητισμός. Το πάθος του για την νίκη, η τρέλα του, η άγνοια κινδύνου, οι μοναδικές του οδηγικές ικανότητες, ο τσαμπουκάς του, οι πανηγυρισμοί του, όλα! Ένας πραγματικός ήρωας που κατέκτησε τα πάντα, έκανε δικά του όλα τα ρεκόρ και από θέση ισχυρού αλλά και από την θέση του αδύναμου.

Ένας ήρωας βγαλμένος από ταινίες, που αν μπορέσει και κερδίσει και αυτόν τον αγώνα που δίνει τώρα, τον πιο σοβαρό απ΄όλα, τότε ο Σούμι θα είναι συνώνυμο της λέξης νικητής.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top