Master Bike Χαλκίδα

Μaster Βike Κiosses: Οι πρωτοπόροι του ποδηλάτου στην πόλη της Χαλκίδας (pics)

Το Μaster Βike Κiosses ήρθε στη Χαλκίδα το 2012 με σκοπό να ταράξει τα νερά και να αναγεννήσει την ποδηλασία στην όμορφη πόλη μας. Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Χαϊνά 74 απέναντι από την παλιά Μηχανική Σχολή της Χαλκίδας, έγινε πόλος έλξης τόσο ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν το […]

Το Μaster Βike Κiosses ήρθε στη Χαλκίδα το 2012 με σκοπό να ταράξει τα νερά και να αναγεννήσει την ποδηλασία στην όμορφη πόλη μας.

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Χαϊνά 74 απέναντι από την παλιά Μηχανική Σχολή της Χαλκίδας, έγινε πόλος έλξης τόσο ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς όσο και ανθρώπων που είχαν επιλέξει τον δρόμο του αθλητισμού.

Πολύ γρήγορα η ομάδα του Μaster Βike Κiosses θέλησε να βάλει το ποδήλατο στην ζωή όλο και περισσότερων ανθρώπων πράγμα το οποίο και κατάφερε, διοργανώνοντας πολυπληθείς ποδηλατοβόλτες με συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους. Το μικρόβιο ήδη είχε “μολύνει” τους δημότες της πόλης μας. Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία του Νέου ποδηλατικού ομίλου Χαλκίδας με τμήματα μεγάλων αλλά και μικρών κατηγοριών με βάση την ηλικία, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια ανάπτυξης της ποδηλασίας το κατάστημα διοργάνωσε 10 από τους πιο επιτυχημένους αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην πόλη μας!

Η σειρά αγώνων MASTER BIKE MTB OPEN RACE CHALKIDA κατάφεραν να γίνουν γνωστοί πανελληνίως, με ρεκόρ συμμετοχών 417 αθλητών!

Η δύναμη για όλες αυτές τις ενέργειες αντλείται από την προτίμηση του κόσμου προς το κατάστημα το οποίο είναι στην ευγενική διάθεση του κοινού να βρει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα αλλά και να κατατοπίσει τον καταναλωτή στην αγορά του νέου του ποδηλάτου καθώς και οργάνων γυμναστικής.

Μaster Βike Κiosses
Χαϊνά 74, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 2221304444 – 6944445833
Site: www.masterbike.gr
Facebook: Master bike Kiosses
Instagram: masterbikekiosses

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top