Μύρισαν Χριστούγεννα στο Bakery Stories Παπαθανασίου! (pics)

Το Bakery Stories Παπαθανασίουπου δεσπόζει στον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού ενώ διαθέτει μια αύρα κλασικής και ταυτόχρονα σύγχρονης αισθητικής. Ένα ιστορικό αρτοποιείο καθώς είναι από το 1960 στην περιοχή του Βασιλικού και αριθμεί τέσσερις ολόκληρες γενιές! Όλοι πιστοί στην ποιότητα, στο μεράκι και στις παραδόσεις. Η άμεση επαφή με το εργαστήριο, τα ταψιά από το […]

Το Bakery Stories Παπαθανασίουπου δεσπόζει στον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού ενώ διαθέτει μια αύρα κλασικής και ταυτόχρονα σύγχρονης αισθητικής. Ένα ιστορικό αρτοποιείο καθώς είναι από το 1960 στην περιοχή του Βασιλικού και αριθμεί τέσσερις ολόκληρες γενιές! Όλοι πιστοί στην ποιότητα, στο μεράκι και στις παραδόσεις.

Η άμεση επαφή με το εργαστήριο, τα ταψιά από το φούρνο­ που περνούν μπροστά σου, το άρωμα των καφέδων και το αδιάκοπο­ πηγαινέλα των βοηθών, δίνουν στην αίθουσα έναν αέρα αυθεντικού.

Εντυπωσιακή ποικιλία ψωμιών, αρτοποιημάτων, σνακ, και κάθε είδους γλυκισμάτων που δεν σε αφήνουν να περιοριστείς στην αρχική σου πρόθεση.

Είναι περίπου βέβαιο ότι θα παραγγείλεις τον καφέ σου διαλέγοντας ένα γλυκό ή αλμυρό σνακ.

Φυσικά τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο! Και στο Bakery Stories Παπαθανασίου τα τιμούν δεόντος προσφέροντας στους πελάτες τους μοναδικές γευστικές επιλογές! Οι συνδυασμοί αμέτρητοι, σοκολάτα, σιρόπι, καρύδια και άλλα πολλά θα σε κάνουν να μην μπορείς να αντισταθείς.

Ας δούμε, όμως, τι θα πρέπει σίγουρα να επιλέξεις και να πάρεις σπίτι σου αυτές τις γιορτινές μέρες.

Αξίζει να απολαύσεις τον παραδοσιακό λαχταριστό μπακλαβά Κύμης, ο οποίος φτιάχνετε με την παραδοσιακή συνταγή και αγνά υλικά!

Ενώ θα σας εντυπωσιάσουν τόσο σε εικόνα αλλά και σε γεύση οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και τα σοκολατένια (και όχι μόνο) δημιουργήματα.

Δεν θα μπορύσαν να λείψουν τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες και οι δίπλες.

Στο Bakery Stories Παπαθανασίου, θα βρεις ό,τι αναζητάς, ώστε το σπίτι σου να μυρίσει Χριστούγεννα!

Τα πιο λαχταριστά γλυκά της πόλης βρίσκονται μέσα στο αρτοποιείο Bakery Stories Παπαθανασίου στο Βασιλικό!

 

Bakery Stories – Φούρνος Παπαθανασίου

Αγίου Ιωάννη Ρώσσου, Βασιλικό – Τηλ. 2221053397

Facebook: Bakery Stories

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top