“Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος”: Επέστρεψε στην ΕΡΤ σε νέες κόπιες!

Όσοι διανύουν την 4η και 5η δεκαετία της ζωής τους σίγουρα θα θυμούνται τον Μαέστρο, τον εγκέφαλο δηλαδή, που δίνει τις εντολές, τις ορμόνες που τις μεταφέρουν, τα ένζυμα που χτίζουν και προστατεύουν και τους ιούς που συνεχώς παραμονεύουν. Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η ιστορική σειρά “Μια φορά κι έναν καιρό […]

Όσοι διανύουν την 4η και 5η δεκαετία της ζωής τους σίγουρα θα θυμούνται τον Μαέστρο, τον εγκέφαλο δηλαδή, που δίνει τις εντολές, τις ορμόνες που τις μεταφέρουν, τα ένζυμα που χτίζουν και προστατεύουν και τους ιούς που συνεχώς παραμονεύουν.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η ιστορική σειρά “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος”, που μεγάλωσε γενιές και γενιές μικρών τηλεθεατών ήρθε ξανά στην ΕΡΤ, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 12:00, στην ΕΡΤ2.

Η παιδική σειρά κινούμενων σχεδίων αποτελείται από 26 επεισόδια και είναι γαλλικής παραγωγής του 1987.

Η σειρά μεταδίδεται σε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες κόπιες, αλλά στην ίδια ανυπέρβλητη ηχογράφηση με τις αξέχαστες φωνές του Μηνά Χατζησάββα, του Σοφοκλή Πέππα, του Βασίλη Καΐλα, της Ανέττας Παπαθανασίου και άλλων σπουδαίων ηθοποιών.

Από τον εγκέφαλο, την καρδιά και τους λεμφαδένες μέχρι το δέρμα και τα οστά, κάθε επεισόδιο περιγράφει και ένα διαφορετικό όργανο ή σύστημα μέσα στο ανθρώπινο σώμα αλλά και πώς επηρεάζεται αυτό από το περιβάλλον.

Η σειρά είναι διαθέσιμη και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top