Μια λίστα με τραγούδια για να την παλέψεις στο σπίτι, από την Πένη Θεοδοσίου

Σήμερα ξεκινάμε ένα καινούργιο concept στο GHETTO, οι συντάκτες και …όχι μόνο θα φτιάχνουμε μικρές λίστες με τραγούδια που ακούμε όλο αυτό το διάστημα ενώ βρισκόμαστε σπίτι λόγω της καραντίνας. Ο κλήρος για το ποιός θα ξεκινήσει πρώτος όπως βλέπετε έπεσε σε εμένα. Το ότι αποφάσισε ο Βασίλης να βάλουμε μόνο δέκα κομμάτια, το καταλαβαίνετε […]

Σήμερα ξεκινάμε ένα καινούργιο concept στο GHETTO, οι συντάκτες και …όχι μόνο θα φτιάχνουμε μικρές λίστες με τραγούδια που ακούμε όλο αυτό το διάστημα ενώ βρισκόμαστε σπίτι λόγω της καραντίνας.

Ο κλήρος για το ποιός θα ξεκινήσει πρώτος όπως βλέπετε έπεσε σε εμένα.

Το ότι αποφάσισε ο Βασίλης να βάλουμε μόνο δέκα κομμάτια, το καταλαβαίνετε και εσείς ότι είναι αστείο. Δέκα κομμάτια ακούς το πρωί με τον καφέ. Είπα λοιπόν να βάλω τα δέκα βασικά κομμάτια που αγαπώ αυτόν τον καιρό και ακούω. Βέβαια, μέχρι το τέλος της καραντίνας (σε δέκα χρόνια περίπου) θα έχω βρει άλλα 100 κομμάτια που θα αγαπώ. Καλή ακρόαση!

Υ. Γ. Σε στιγμές που νιώθετε πολύ στρεσαρισμένοι με όλο αυτό, αρχικά κλείστε την τηλεόραση και βάλτε κλασσική μουσική, έναν Τσαϊκόφσκι ή κάποια όπερα του Πουτσίνι. Είναι ότι καλύτερο για χαλάρωση και ηρεμία.

1. The Cure – Pictures Of You

2. Rockin’ in the Free World – Neil Young 

3. Korn – Word Up!

4. Billy Bragg -There Is Power In A Union

5. Gogol Bordello – Pala Tute

6. It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)

7. Pulp – Common People

8. Bang Bang

9. Quarantine – Phantom Planet

10. Ξύλινα Σπαθιά – Ρόδες

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top