Μια γροθιά η Χαλκίδα έτρεξε για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Κυριακή πρωί, ο καιρός ιδανικός, η πόλη μας πανέμορφη και ο σκοπός πολύ σημαντικός. Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις ώστε το 6o Chalkida Bridges Half Marathon να έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή. Οι συμμετοχές έσπασαν κάθε ρεκόρ και τα έσοδα από τους δρομείς θα διατεθούν για το ταξίδι ζωής του Παναγιώτη-Ραφαήλ. Στον τερματισμό βρέθηκε […]

Κυριακή πρωί, ο καιρός ιδανικός, η πόλη μας πανέμορφη και ο σκοπός πολύ σημαντικός.

Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις ώστε το 6o Chalkida Bridges Half Marathon να έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή.

Οι συμμετοχές έσπασαν κάθε ρεκόρ και τα έσοδα από τους δρομείς θα διατεθούν για το ταξίδι ζωής του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Στον τερματισμό βρέθηκε και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ με τους γονείς του. Ίσως να ήταν το καλύτερο «έπαθλο» για όλους όσους συμμετείχαν, το ότι είδαν τον μικρό να τους «περιμένει» στον τερματισμό.

Μπράβο σε όσους τερμάτισαν (και όχι μόνο) στον Μαραθώνιο της Χαλκίδας δίνοντας ελπίδες για να φτάσει στην δική του αφετηρία για το ταξίδι ζωής, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top