Μια βόλτα με τα πόδια στη χιονισμένη Χαλκίδα – 21 εικόνες ξεγνοιασιάς που τόσο μας είχε λείψει

Φωτογραφίες: Βασίλης Ντέμης Περίπου τρεις ημέρες όλοι μας ασχοληθήκαμε με τα καιρικά φαινόμενα και το χιόνι. Ήταν σαν να κάναμε ένα break από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Κοιμηθήκαμε με ανοιχτά πατζούρια, κοιτούσαμε κάθε στιγμή έξω, πήραμε ζεστασιά από μικρά καθημερινά πράγματα, καφέ δίπλα στο τζάκι με το χιόνι να πέφτει έξω. Το χαρήκαμε, το […]

Φωτογραφίες: Βασίλης Ντέμης

Περίπου τρεις ημέρες όλοι μας ασχοληθήκαμε με τα καιρικά φαινόμενα και το χιόνι. Ήταν σαν να κάναμε ένα break από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Κοιμηθήκαμε με ανοιχτά πατζούρια, κοιτούσαμε κάθε στιγμή έξω, πήραμε ζεστασιά από μικρά καθημερινά πράγματα, καφέ δίπλα στο τζάκι με το χιόνι να πέφτει έξω. Το χαρήκαμε, το δημοσιεύσαμε στα social media.

Παιδιά να παίζουν έξω χιονοπόλεμο, ένα σκυλάκι να τρέχει, κλαδιά και δέντρα λευκά και πράσινα. Χιονάνθρωποι σε κάθε γωνιά της πόλης, άλλοι με μάσκα και άλλοι χωρίς.

Εικόνες μιας άλλης εποχής, στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που τόσο πολύ είχαμ ανάγκη.

Μία αλλιώτη βόλτα στη Χαλκίδα.

Αυτή την μετακίνση 6 θέλουμε…

 

 

 

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top