Μην χάσεις τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα!

Μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς φτάνει σε μικρό κύκλωμα, πριν βγει κανονικά στις αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου. Μαζί της ένα γκανγκστερικό έπος από την Κολομβία, το αμερικανικό ριμέικ μιας τρομερής γαλλικής επιτυχίας και ένας Σιλβέστερ Σταλόνε να βρίσκεται…   Αποδημητικά Πουλιά (Birds of Passage) των Σίρο Γκέρα και Κριστίνα Γκαλέγκο Η εναρκτήρια […]

Μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς φτάνει σε μικρό κύκλωμα, πριν βγει κανονικά στις αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου. Μαζί της ένα γκανγκστερικό έπος από την Κολομβία, το αμερικανικό ριμέικ μιας τρομερής γαλλικής επιτυχίας και ένας Σιλβέστερ Σταλόνε να βρίσκεται…

 

Αποδημητικά Πουλιά (Birds of Passage) των Σίρο Γκέρα και Κριστίνα Γκαλέγκο

Η εναρκτήρια νότα που ξεκίνησε το τραγούδι του εμπορίου ναρκωτικών στην Κολομβία, γίνεται προσωπική υπόθεση μέσα από την τραγική ιστορία μιας οικογένειας ιθαγενών που βρίσκονται, σχεδόν αυθόρμητα, αναμεμειγμένοι στην αναπτυσσόμενη επιχείρηση πώλησης μαριχουάνας σε νέους Αμερικανούς της δεκαετίας του ‘70. Το εύκολο χρήμα μοιάζει να τους χαρίζει όλα όσα ονειρεύονταν μα παράλληλα διαβρώνει τους παραδοσιακούς θεσμούς της κοινότητας. Oταν η απληστία και το πάθος έρχονται σε σύγκρουση με τους άγραφους νόμους τιμής, ξεσπά ένας εμφύλιος πόλεμος που θέτει σε κίνδυνο τον πολιτισμό, τις προγονικές παραδόσεις τους ακόμη και την ίδια τους τη ζωή! | Η νέα ταινία του Σίρο Γκέρα από την Κολομβία μετά το «Στην Αγκαλιά του Φιδιού», ένα γκαγκστερικό έπος που δεν έχεις ξαναδεί. Επίσημο άνοιγμα στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στο Φεστιβάλ Καννών.

Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον (Holmes & Watson) του Εϊταν Κόεν

Όταν ένα πτώμα αποκαλύπτεται μέσα στην τούρτα γενεθλίων του Χόλμς, όλα δείχνουν ότι πίσω από τη νοσηρή έκπληξη κρύβεται το εγκληματικό μυαλό του Τζέιμς Μοριάρτι . Όμως, ο διάσημος ντετέκτιβ διατηρεί τις αμφιβολίες του.  Όσο η έρευνα ανατρέπει όλα τα δεδομένα, ο Σέρλοκ Χολμς και ο Δρ. Γουάτσον αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη απειλή της συνεργασίας τους. To ντουέτο πρέπει να παραμείνει δεμένο για να βρει τον δολοφόνο, να σώσει τη Βασίλισσα και να αποκαταστήσει τη φήμη του. Oλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους εξαιτίας αυτής της μυστηριώδους υπόθεσης. Ο Γουίλ Φέρελ και ο Τζον Σ. Ράιλι στους ρόλους του Σέρλοκ Χολμς και του Δρ. Γουάτσον, όπως δεν τους σκέφτηκε ποτέ ο Αρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Η Ευνοούμενη (The Favourite) του Γιώργου Λάνθιμου

Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Aννα βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Oταν η νέα υπηρέτρια Aμπιγκεϊλ καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Aμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της…  Μία παραμορφωμένη καυστική ματιά στην ιστορία της βρετανικής βασιλείας. Μία σαρκαστική διατριβή στη γυναικεία ψυχοσύνθεση. Aυτή είναι η πρώτη κωμωδία εποχής του Γιώργου Λάνθιμου. Και του πάει πολύ.  Η ταινία θα βγει σε μικρό κύκλωμα στις 31 Ιανουαρίου και κανονικά στις αίθουσες όλης της χώρας από τις 7 Φεβρουαρίου

Τοσοδούλικα 2: Περιπέτεια στην Ακρη του Κόσμου (Minuscules 2: Mandibles From Far Away) των Ελέν Ζιρό, Τομά Ζαμπό

Καθώς οι πρώτες νιφάδες πέφτουν στην κοιλάδα, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ο εφοδιασμός για το χειμώνα! Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μια μικρή πασχαλίτσα παγιδεύεται σε έναδέμα… με προορισμό την Καραϊβική! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γυρίσει σπίτι: να ενωθεί για ακόμη μια φορά με την dreamteam: η πασχαλίτσα, το μυρμήγκι και η αράχνη ενώνουν τις δυνάμεις του στην άλλη άκρη του κόσμου. Νέος κόσμος, νέες γνωριμίες και νέοι κίνδυνοι… θα τα καταφέρουν; Τρία χρόνια μετά την «Κοιλάδα των Χαμένων Μυρμηγκιών», οι λιλιπούτειοι ήρωες επιστρέφουν και,μαζί με τους νέους τους φίλους,αναλαμβάνουν μια δύσκολη αποστολή στην άλλη άκρη του κόσμου.

Flashback (Backtrace) του Μπράιαν Α. Μίλερ

Μία ληστεία πάει στραβά και τα θύματα είναι πολλά. Ο μόνος επιζών ληστής παθαίνει αμνησία και δεν θυμάται πού έκρυψε 500.000 δολάρια. Όταν μία μυστηριώδης ομάδα τον βγάζει από το νοσοκομείο για να βρει τα λεφτά, του χορηγεί ένα πειραματικό φάρμακο που στέλνει το μυαλό του σε άλλες εποχές, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά. Oσο ο αστυνομικός βρίσκεται στα ίχνη του, ο ληστής παλεύει να θυμηθεί πριν ένας ξεχασμένος εχθρός τον ανακαλύψει και τον προλάβει. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε συναντά τον Μάθιου Μοντίν σε μια περιπέτεια δράσης.

Η Θετική Πλευρά της Ζωής (The Upside) του Νιλ Μπέργκερ

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται.  Το αμερικανικό ριμέικ των «Αθικτων» με τους Μπράιαν Κράνστον και Κέβιν Χαρτ στους ρόλους των Ντανιέλ Οτέιγ και Ομάρ Σι αντίστοιχα.

 

 

πηγή:flix.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top