Με τι κολλήσαμε αυτή την εβδομάδα

Κάθε βδομάδα τα παιδιά του ghetto θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι 5 τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα […]

Κάθε βδομάδα τα παιδιά του ghetto θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι 5 τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα τους σε όλη τη Χαλκίδα!

Για τσέκαρε και πάρε ιδέες…

 

Το κόλλημα του Κύριου Κάπα

Το κόλλημα αυτής της εβδομάδας είναι φαγώσιμο. Κοίτα με και πες μου πως δεν το περίμενες αυτό από μένα! Ήθελα να ήξερα ποια γαστρονομική διάνοια σκέφτηκε να γεμίσει το κουλούρι Θεσσαλονίκης με τυρί φιλαδέλφεια και γαλοπούλα! Πραγματικά φέρτε τον μπροστά μου να του δώσω τα παράσημα όλου του κόσμου!

Όπως καταλαβαίνεις πολεμόχαρη φυλή μου αυτή την εβδομάδα δεν έφαγα λίγα κουλούρια και όσο πάει και φαρδαίνει και φαρδαίνει και που θα καταλήξει;

 

Το κόλλημα της bour bour (Χριστίνα Τσολάκου)

Εμείς τα “κοριτσάκια”, όταν έχουμε νεύρα, είμαστε πιεσμένες, ή τραβάμε μια στεναχώρια ρε παιδί μου, βρίσκουμε διέξοδο στα ψώνια!

Κάπως έτσι την πάτησα αυτή την εβδομάδα και διοχέτευσα όλη μου την ενέργεια (και τα λεφτά μου) στο shopping! Κάθε μέρα πάνω-κάτω στην Αβάντων, ανακάλυπτα τόσα πράγματα που νόμιζα ότι χρειάζομαι και έτσι κατέληξα με πολλά καλλυντικά (τι σκεφτόμουν όταν πήρα αυτό το σκούρο μωβ-μαύρο κραγιόν;), δύο καινούργια τζην, ένα μπουφάν, ένα δαχτυλίδι και 4 ζευγάρια κάλτσες!

Κάποιος δαίμονας μπήκε μέσα μου και απλά αγόραζα σαν υπνωτισμένη, πράγματα που να σας πω και την αλήθεια μάλλον δεν θα φορέσω ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν τόσο τελικά… άντε έστω τις κάλτσες!Είναι ακόμα αρχή του μήνα και σίγουρα ο προϋπολογισμός μου έχει βγει εκτός…

Κακό κόλλημα ήταν αυτό και μάλλον την άλλη εβδομάδα θα έχω κόλλημα με τα μακαρόνια… τα σκέτα τελείως, όπως κάναμε φοιτητές…

 

Το κόλλημα του Βασίλη Ντέμη

Ξέρω πως πριν γράψω το κόλλημα μου για αυτή την εβδομάδα έπρεπε να πάρω την άδεια πρώτα από τον “κύριο” τετράγωνο.gr! Αλλά δεν το έκανα… οπότε ετοιμάστηκα για κράξιμο, έτσι κι αλλιώς αυτό ξέρει μόνο να κάνει στη Χαλκίδα εδώ και πολλά χρόνια!

Η αφορμή για το κόλλημα μου ήταν η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ήδη από την προηγούμενη ημέρα, την Τετάρτη που μας πέρασε δηλαδή, είχα μπει στο youtube και είδα 2-3 εκπομπές που έχουν γίνει για αυτό το θέμα. Διάβασα πολλά άρθρα για τα Δεκεμβριανά του 2008 και άρχισα να θυμάμαι και πως έζησα τότε εγώ τα γεγονότα. Ήμουν μαθητής της 3ης λυκείου και έψαξα και βρήκα όλες μου τις φωτογραφίες από την πορεία που είχε γίνει στη Χαλκίδα αλλά και από την κατάληψη που είχε γίνει στο λύκειό μου. Έφερα έντονα στη μνήμη μου όλα τα γεγονότα που είχαν συμβεί τότε και πως και εγώ ο ίδιος διαμαρτυρήθηκα για την δολοφονία ενός 15χρονου! Τέλος όλες αυτές τις ημέρες έψαξα να βρω στο internet σκίτσα Ελλήνων αλλά και ξένων σκιτσογράφων σχετικά με όσα έγιναν τον Δεκέμβρη του 2008. Το αγαπημένο μου ήταν αυτό…

 

Το κόλλημα του Γιώργου Συγγελάκη 

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή την βδομάδα το κόλλημα μου ήταν λίγο περίεργο… Έψαχνα ασταμάτητα να βρω στο ίντερνετ ορθοπεδικά μαξιλάρια… Και τελικά βρήκα το καλύτερο μαξιλάρι-κολάρο- μυοχαλαρωτικό στρώμα ,με ειδική φούσκα να τρομπάρεις το μαξιλαράκι  και να το φέρεις εκεί που θες εσύ.

Και τι δεν μου είπαν για να το πουλήσουν οι αθεόφοβοι, μου είπαν ότι είναι καλύτερο από κάθε θεραπεία, ρυθμίζει τους παλμούς της καρδιάς, μειώνει τους πονοκεφάλους και κρατάει σε ευθεία την σπονδυλική στήλη. Τελικά με έπεισαν και το παρήγγειλα, και με έκαναν να κολλήσω και να παρακολουθώ βιντεάκια με το τι κάνει αυτό το πράγμα  που το περιμένω πως και πως. Άντε να δούμε θα σωθώ επιτέλους από το χρόνιο πρόβλημα μου στον αυχένα; Όχι τίποτα άλλο αλλά θα γλιτώσω και τα 50αρικα στον ορθοπεδικό.

 

Το κόλλημα της Φαίης Δουγαλή

Το κόλλημα μου για αυτή την εβδομάδα συνειδητοποίησα πως ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το Live #DIESI in concert που έδωσε. Η Ελεωνόρα σε αυτό το concert ερμηνεύει υπέροχες διασκευές ελληνικών αγαπημένων τραγουδιών.

Κόλλησα συγκεκριμένα με αυτά τα 3 τραγούδια τα οποία τα ακούω κάθε πρωί…

Και ακούγοντας τα κάθε πρωί, τελειώνοντας η ακρόαση, ανακαλύπτω πως το να υπάρχει στην χώρα σου ένας καλλιτέχνης που να νιώθει το ίδιο συναίσθημα με εσένα και να το μοιράζεται μέσα από τόσο αστείρευτο ταλέντο είναι ευλογία. Σε ευχαριστούμε Ελεωνόρα.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top