Με τι κολλήσαμε αυτή την εβδομάδα

Κάθε βδομάδα τα παιδιά του ghetto θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι 5 τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα […]

Κάθε βδομάδα τα παιδιά του ghetto θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι 5 τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα τους σε όλη τη Χαλκίδα!

Για τσέκαρε και πάρε ιδέες…

 

Το κόλλημα του Κύριου Κάπα

Το καλοκαίρι έφυγε αλλά δεν ήθελε να φύγει από την καρδιά μου. Ο Κάπα καταλαβαίνει πως έφυγε το καλοκαίρι μόνο όταν σταματήσει τα μπιράκια πολεμόχαρη φυλή μου! Και κάπως έτσι έγινε. Σταμάτησα τα μπιράκια και μαζί τους έφυγε και η τελευταία ανάμνηση του φετινού καλοκαιριού! Έτσι όμως όπως έφυγαν τα μπιράκια ξαφνικά ήρθε ένα ποτό που είχα χρόνια μα πολλά χρόνε να πιω! Gin στημένο λεμόνι! Σαν γνήσιος αλκοολικός που σέβεται τον εαυτό του το έριξα ξανά στο Ginάκι με το στημένο λεμονάκι για να είμαι και μερακλής πανάθεμα με!

Τσίν Τσίν!

 

Το κόλλημα της bour bour (Χριστίνα Τσολάκου)

Θα αυτοταπεινωθώ και θα ξεμπροστιάσω τον εαυτό μου σε αυτό εδώ το βήμα που μου δίνει το Ghetto Magazine!Έφαγα κόλλημα με τα Greek Night! Όλη την εβδομάδα που πέρασε, εγώ βρέθηκα σε όλες τις ελληνικές βραδιές στα μαγαζιά της Χαλκίδας.

Ναι λοιπόν, έγινα μια γλάστρα σε κάθε μαγαζί της πόλης κάθε βράδυ, ήπια… πολύ, τραγούδησα από Μαζωνάκη μέχρι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πέταξα χαρτοπετσέτες! Οι δίσκοι του Μάλαμα με κοιτάνε με μίσος, οι φίλοι μου με απορία και χθες το βράδυ ο Βασίλης μου είπε ότι θα γίνω αλκοολική! Το youtube με τρολάρει και πετάει στα related videos Βέρτη… (Γιατί το μετανιώνεις τώρα πες, που ήξερες πως άνοιγες πληγές… κομματάρα ε;)

Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο ντροπής, προσπαθώ να εξιλεωθώ ακούγοντας τα άπαντα του Χατζιδάκι και σκέφτομαι με τι μούτρα θα πάω το βράδυ στην Οδό Ονείρων!

Hasapiko - Greek Dance from slow until fast style

 

Το κόλλημα του Βασίλη Ντέμη

Το δικό μου κόλλημα για αυτή την εβδομάδα μου το κόλλησε άλλος!

Ο κολλητός μου ο Αλέξης λοιπόν είναι αυτός που ευθύνεται για το κόλλημα μου. Και ποιο είναι αυτό; Ένα τραγούδι του Χρήστου Νινιού. Δεν το είχα ακούσει ξανά ούτε τον καλλιτέχνη γνώριζα μέχρι που το άκουσα από τον Άλεξ σε μια από τις πολλές φορές που το έβαζε να παίζει.

Όταν ένα τραγούδι σε συγκινεί με την πρώτη ακρόαση, τότε πρόκειται για σπουδαίο τραγούδι. Τέτοιο τραγούδι είναι το «Γράμμα στο Θεό». Ένα τραγούδι που με τις πρώτες ακροάσεις στο ραδιόφωνο έκανε αίσθηση, με την δύναμη και την ιδιαιτερότητα του. Όταν ανέβηκε στο YouTube συγκέντρωσε ενθουσιώδη υποδοχή και χιλιάδες views.

Αυτή η ιδιόμορφη προσευχή λοιπόν, και ένας τραγουδοποιός που ξεχωρίζει με την ιδιαίτερα ζεστή και χαρακτηριστικά βραχνή φωνή του είναι το κόλλημα μου για αυτή την εβδομάδα, δεν σταμάτησε να παίζει στο αμάξι , στο σπίτι αλλά και εδώ στην υπόγα του ghetto!

 

Το κόλλημα του Γιώργου Συγγελάκη

Αυτή την εβδομάδα το κόλλημα μου είναι … η κηπουρική! Ναι εμένα που με βλέπετε διαβάζετε έσκαβα και έβαζα βασιλικούς , θυμάρια, λεμονοθύμαρα, δεντρολίβανο, δυόσμο για να έχω φρέσκα μυρωδικά στον δικό μου χώρο για να μαγειρεύω όσο μπορώ  πιο αγνά. Αλλά κάθε φορά που έσκαβα μου ερχόταν στο μυαλό η ατακάρα του Χάρι Κλιν ” τι δουλειά κάνς σκάβςςς ?? ” Με αυτό ασχολήθηκα αρκετές ώρες μέσα στην εβδομάδα. Με το κόλλημά μου απέκτησα δύο πράγματα… Φρέσκα μυρωδικά και λουμπάγκο!

 

Το κόλλημα της Φαίης Δουγαλή

Έχω πάρει απόφαση από τα τέλη Οκτώβρη να πάρω καινούργιο πλυντήριο.

Επειδή όμως είχε ανάδρομη Αφροδίτη, η κολλητή μου, μου είχε απαγορεύσει να κάνω αγορές μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Μετά μου απαγόρευε η μαμά μου, γιατί ερχόταν μπλακ φράηντεη και ήταν ευκαιρία να το αγοράσω με καλή έκπτωση. Ε, λοιπόν καταλαβαίνετε τι κάνω όλη την εβδομάδα;

Ψάχνω εξονυχιστικά για «ΤΟ» πληντύριο!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top