Με τι κολλήσαμε αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα οι συντάκτες του GHETTO θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την […]

Κάθε εβδομάδα οι συντάκτες του GHETTO θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα τους σε όλη τη Χαλκίδα!

Για τσέκαρε και πάρε ιδέες…

Το κόλλημα της Πένης Θεοδοσίου

Μία ακόμα βδομάδα πέρασε και αυτή την βδομάδα κόλλησα με ένα πολύ γαμάτο παιχνίδι το οποίο οι πιο πολλοί γνωρίζετε. Δεν είναι άλλο από το “dod”.

Θα μου πείτε που το θυμήθηκες; Κάθησες στο pc και έπαιξες dod; Όχι φίλοι μου, το dod βγήκε σε app και είναι πάρα πολύ καλό!

Για όσους δεν ξέρουν, το dod είναι ελληνική εφαρμογή που παλιά έπαιζες στο facebook. Αποτελείται από διάφορες κατηγορίες παιχνιδιών όπως παιχνίδια με κάρτες, επιτραπέζια, καζίνο, παιχνίδια λέξεων και άλλα πολλά.

Το γαμάτο είναι ότι παίζεις online με άλλους χρήστες και με φίλους σου από το Facebook αν κάνεις log in με τον λογαριασμό σου. Κατεβάστε το, θα με θυμηθείτε! Εγώ πάντως έλιωσα στην Πόκα αυτή την βδομάδα.

 

Το κόλλημα του Βασίλη Ντέμη

Είμαι από αυτούς που περιμένουν πως και πως τις ημέρες των Χριστουγέννων. Και για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως θέλω να στολίσω το σπίτι μου πριν μπει ο Δεκέμβρης. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησα να ψάχνω για τα φετινά στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στο μυαλό μου είχα να φτιάξω μία γωνία στο σαλόνι μου που να είναι 100% σε Christmas mood.

Στην γωνία αυτή επέλεξα να φτιάξω ένα ολόκληρο χωριό στολισμένο Χριστουγεννιάτικα. Έχω ξεκινήσει και στήνω το σκηνικό, κάνω τεχνοτροπίες με κούτες, χαρτόνια και πολλά άλλα ώστε να δώσω ζωή στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχω σκεφτεί. Διάλεξα ένα – ένα όλα τα στολίδια που θα μπουν εκεί και έχω σχεδόν τελειώσει. Μένει μία σημαντική λεπτομέρεια όμως. Το τρενάκι που θα διασχίζει όλο το χωριό. Ψάχνω βέβαια ένα μεγάλο και όσο γίνεται πιο vintage τρένο.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο όλη αυτή την εβδομάδα στον ελεύθερό μου χρόνο. Και πιστεύω πως μόλις το ολοκληρώσω, θα σας ζαλίσω σας social μου με όσα θα ποστάρω… Stay tuned..

 

Το κόλλημα της Χριστίνας Τσολάκου 

Μπορεί να κορόιδεψα τον Βασίλη, που τις προάλλες έπαθε gadgetoμανία και έψαχνε σαν τρελός smart watch, αλλά ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι κι έτσι αυτή την εβδομάδα κόλλησα εγώ!

Όχι, δεν έψαχνα ρολόι, αλλού είναι το κόλλημα μου!

Ήθελα απεγνωσμένα ένα ηχείο Bluetooth!

Κακά τα ψέματα, αν έχεις ωραίο ήχο σπίτι σου, απολαμβάνεις αλλιώς τη μουσική, αλλά να αγοράσω ενισχυτή και ηχεία, το λες και περιττό έξοδο, οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω τα ηχεία Bluetooth!
Αν κρίνω από τις παρέες πιτσιρικάδων στη Χαλκίδα που γυρνάνε με ένα ηχείο στο χέρι (τι μόδα είναι πάλι αυτή;), μπορώ να πω ότι έχουν σίγουρα καλή ένταση και έναν ικανοποιητικό ήχο.

Έτσι, έκανα μια έρευνα αγοράς, προσπάθησα να βγάλω άκρη με τεχνικά χαρακτηριστικά (error 404!!!) και σύγκρινα τιμές. Νομίζω ότι βρήκα κάποιο που μου άρεσε εμφανισιακά (ναι για τις γυναίκες αυτό έχει σημασία πρώτα απ’όλα), έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά (αυτό μου το είπε ένας φίλος) και φυσικά η τιμή ήταν στο budget μου! Το παρήγγειλα λοιπόν και ενθουσιασμένη από την καινούργια μου αγορά περιμένω να έρθει!!

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ερωτεύτηκα ένα ηχείο Marshall, αλλά κάνει πάνω από 300 ευρώ, οπότε αν εσύ που με διαβάζεις τώρα θα ήθελες να μου κάνεις ένα δώρο, να ξέρεις θα το δεχτώ… (θα σου βάλω και φωτογραφία από κάτω για να μην μπερδευτείς!)

ΒΑΣΙΛΗ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ!!!

 

Το κόλλημα της Μαίρης Ταυρή

Where to next?

Σου έχει τύχει να θέλεις να φύγεις, να ξεφύγεις, να πας κάπου έστω και για δυο μέρες, έτσι λίγο, να ξεγελάσεις την πραγματικότητά σου; Κι αν ναι, όταν η πραγματικότητα αυτή δεν το επιτρέπει, τί κάνεις για να κατευνάσεις αυτές τις άγριες τάσεις φυγής που σε πιάνουν;

Εμένα πάντως, οι τάσεις φυγής μου αυτή την εβδομάδα, με οδήγησαν στην αναζήτηση ενός καινούριου προορισμού. «Κόλλησα», με το να κοιτάζω ταξιδιωτικούς οδηγούς για χώρες τις Ευρώπης, ναι μες στην παράνοια είπα «δε ξεκινάς από κάπου κοντά», να βλέπω vlogs στο Youtube και να χαζεύω εικόνες online. Διάβασα για αξιοθέατα που «πρέπει» να δεις, reviews για ξενοδοχεία, μέχρι και εισιτήρια έψαξα, να σκέφτομαι «πού είναι πιο φθηνά να πάω, αν κλείσω τώρα».

Κι αφού δεν ευχαριστήθηκα αρκετά, στράφηκα πάλι στο αγαπημένο μου Pinterest και τα αποθήκευσα όλα. Ολόκληροι «πίνακες» με τοποθεσίες, πως να πακετάρεις για την κάθε χώρα, τι budget να προετοιμάσεις, τι να δεις, τι να κάνεις και, κυρίως, τι να φας.

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν, ήμουν στη φάση που άμα μου έλεγες πάμε να φύγουμε, θα σου έλεγα μέσα. Μέχρι και με κλειστά τα μάτια να γυρίσω μια υδρόγειο και όπου πέσει το δάχτυλό μου εκεί να πάω, θα σου έλεγα ναι. Αρκεί να μου έλεγες, πάμε.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top