Με τι κολλήσαμε αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα οι συντάκτες του GHETTO θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την […]

Κάθε εβδομάδα οι συντάκτες του GHETTO θα μοιράζονται τα πιο πρόσφατα κολλήματά τους. Μπορεί να είναι τραγούδια, βιντεάκια, ταινίες, εκθέσεις, tweets, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο που τους έχει φάει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι χρόνου και εμμονής μέσα στην εβδομάδα. Με ότι κολλάνε λοιπόν αυτοί οι τύποι μέσα στην εβδομάδα θα σου το μεταφέρουν.. Από την υπόγα τους σε όλη τη Χαλκίδα!

Για τσέκαρε και πάρε ιδέες…

Το κόλλημα της Πένης Θεοδοσίου 

Παρότι αυτή η βδομάδα ήταν βδομάδα Μάνος Χατζιδάκις και άκουγα κάθε μέρα από κάποια τραγούδια του, δεν θα σας μιλήσω γι αυτόν, γιατί το έκανε πάρα πολύ ωραία ο Νικηφοράκος (θυμήσου ΕΔΩ το άρθρο του GHETTO). Αυτή την βδομάδα λοιπόν τα βράδια που δεν μόνταρα για το GHETTO το γενέθλιο βίντεο, είπα να κάνω ένα ριφρες τον τελευταίο κύκλο του «THE CROWN»,  διότι αγαπητοί μου φίλοι έρχεται ο καινούριος κύκλος της σειράς! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Και παρόλο που το πολίτευμα της Βασιλείας μας βρίσκει άκρως αντίθετους, η σειρά αυτή είναι από τις καλύτερες της δεκαετίας! Ένα θα σας πω, το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογενείας το ξέρω πλέον απ’ έξω, (προσπαθώ βέβαια να μάθω το οικογενειακό δέντρο αλλά θέλω δουλειά ακόμη). Τέτοιο πράγμα είχα να πάθω από το Grey’s Anatomy, που λίγο ήθελα να κάνω θωρακοτομή σε όποιον το χρειαστεί, ευτυχώς δεν χρειάστηκε όμως!

 

Το κόλλημα του Βασίλη Ντέμη

Αργά ή γρήγορα θα κολλούσα και εγώ. Ήταν αναπόφευκτο να κολλήσω με τον “Τζόκερ”. Αν και δεν είμαι από αυτούς που τρέχουν στους κινηματογράφους για τις ταινίες που τις προωθούν να γίνουν blockbuster. Μάλιστα πολλές φορές έχω σνομπάρει ταινία, μόνο και μόνο επειδή γινόταν χαμούλης με το promo της, και έχω καταλήξει να την βλέπω κάνα τρίμηνο μετά και να μου αρέσει.

Αυτή η ίδια σνομπ διάθεση δεν μου βγήκε και για την ταινία του Τοντ Φίλιπς. Και ευτυχώς.

Το Τζόκερ είναι από άποψη buzz -και πιθανότατα- εισπράξεων, η ταινία της χρονιάς. Οι εντυπώσεις που αφήνει πάλι, είναι κάπως διφορούμενες. Άλλοι το χαρακτηρίζουν αριστούργημα, άλλοι μάπα, κάποιοι το βρίσκουν ευρηματικό. Εγώ πάλι το βρίσκω εκπληκτικό. Ειδικά την ερμηνεία του Χοακιν Φοίνιξ.

Ο Χόακιν Φοίνιξ, δεν είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς, όμως η ερμηνεία του ως Άρθουρ Φλεκ είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ! Δεν με θυμάμαι να έχω ενθουσιαστεί και παράλληλα να έχω επηρεαστεί τόσο πολύ ποτέ από την ερμηνεία ενός ηθοποιού. Απολαυστικός και πολλές φορές ανατριχιαστικός.

Προφανώς λοιπόν, το Τζόκερ αποτελούσε το μόνιμο θέμα συζήτησης αυτές τις ημέρες για εμένα και στην υπόγα και παντού. Έμαθα τα πάντα για τον Χόακιν Φοίνιξ, το βιογραφικό του, στάμπαρα κάποιες ταινίες του που δεν έχω δει και διάβασα σχεδόν όλες(!) τις συνεντεύξεις που έδωσε για το Τζόκερ. «Το πρώτο πράγμα ήταν η απώλεια βάρους, με αυτό ξεκίνησα. Απ’ ό,τι αποδείχτηκε, αυτό επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σου. Αρχίζεις να τρελαίνεσαι καθώς χάνεις τόσα κιλά (23) τόσο γρήγορα» είναι ένα από αυτά που μου έμεινε. Επιπλέον, κόλλησα με τις φωτογραφίες της ταινίας, έχω κατεβάσει αρκετές και θα αρχίζω να σας πρήζω με αυτές καθώς σκοπεύω να τις ποστάρω στο instagram μου. Τέλος, η μουσική της ταινίας είναι και αυτή εξαιρετική και ανήκει στην Ισλανδή Χίλντουρ Γκουαναντότιρ, που φέτος μας χάρισε τη μουσική της και στο «Chernobyl».

https://youtu.be/-_DJEzZk2pc

ΥΓ. Η απάντησή μου σε αυτό που θα διαβάσετε στην συνέχει από κάτω είναι …ΟΧΙ!

 

Το κόλλημα της Χριστίνας Τσολάκου 

Για όλα φταίει αυτό το σιγανό ποταμάκι, η Πένη η φωτογράφος  του GHETTO!

Τη Δευτέρα, εκεί που πίναμε το καφεδάκι μας στο Γαλατικό Χωριό, πετάγεται και λέει: «Παιδιά το νου σας! Έρχεται ανάδρομος Ερμής!»

Αγχώθηκα που λέτε, δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα και μπήκα στα εξειδικευμένα και επιστημονικά sites αστρολογίας, να δω τι παίζει, τι μας περιμένει ρε αδερφέ!

Ε, αυτό ήταν…κόλλησα!

Διάβασα τα πάντα για το αστρολογικό προφίλ του καρκίνου, βρήκα απαντήσεις σας λέω για ερωτήματα που με απασχολούσαν τόσα χρόνια, όπως π.χ. ότι δεν είμαι γκρινιάρα… είμαι απλά ένα ευαίσθητο καρκινάκι!

Επίσης, έβγαλα τον αστρολογικό μου χάρτη και πραγματικά απορώ πως ζούσα χωρίς να ξέρω που έχω τους πλανήτες μου!

Κάπου εδώ, έχω χρέος να σας ενημερώσω ότι από 31/10 έως 20/11, ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, αν κλείσετε συμφωνίες να είστε πολλοί προσεκτικοί και μην τολμήσετε να ξεκαθαρίσετε ερωτικές καταστάσεις!

Μα δεν τα λέω ωραία;;;

Βασίλη!! Δώσε μου μια στήλη με ζώδια ρε!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top