Με αυτή την εφαρμογή δεν θα χάσεις κανένα πανηγύρι της Εύβοιας (pics)

Η εφαρμογή «Για τα πανηγύρια» χαρτογραφεί τα πανηγύρια που γίνονται σε κάθε σημείο της Ελλάδας. «Για τα πανηγύρια» ή «For The Festivals» όπως λένε και στα χωριά μας εδώ στην Εύβοια, είναι το όνομα ενός νέου app που έφτιαξαν δυο παιδιά από τα Λάρισα. Όπως δηλώνει και ο τίτλος, η εφαρμογή μας ενημερώνει για τα […]

Η εφαρμογή «Για τα πανηγύρια» χαρτογραφεί τα πανηγύρια που γίνονται σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

«Για τα πανηγύρια» ή «For The Festivals» όπως λένε και στα χωριά μας εδώ στην Εύβοια, είναι το όνομα ενός νέου app που έφτιαξαν δυο παιδιά από τα Λάρισα.

Όπως δηλώνει και ο τίτλος, η εφαρμογή μας ενημερώνει για τα πανηγύρια που γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και ιδιαίτερα των Αύγουστο, παρέχοντας πληροφορίες για την ακριβή γεωγραφική του θέση, τους μουσικούς, την ημερομηνία, κ.ά.

Στο νησί μας, έχουμε αδιαμφισβήτητα πολλά πανηγύρια. Και επίσης δεν χωράει καμία αμφιβολία πως μας αρέσουν πολύ. Άρα, για να είμαστε πάντα ενημερωμένοι, το κατέβασμα της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι απαραίτητο.

Εμείς εδώ στην υπόγα του Ghetto την κατεβάσαμε και ήδη κυκλώσαμε κάποιες ημερομηνίες.

 

Στην περιγραφή του app στο Google Play, αναφέρουν οι δημιουργοί του «Το forthefestivals “για τα πανηγύρια…” είναι μια εφαρμογή που θέλει να χαρτογραφήσει τα πανηγύρια, τους μουσικούς, τους συλλόγους, τα συστατικά δηλαδή που συνεχίζουν να διαιωνίζουν την Ελληνική παράδοση.

Σίγουρα πάντως μας έλυσαν τα χέρια, πολύ φίλοι μας τα συγκεκριμένα παιδιά!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top