Μαζεύουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα

Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα για παιδιά και οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας Μαζί εξασφαλίζουμε το πιο όμορφο Πάσχα για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα! «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει του Πάσχα κινητοποιεί ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα για […]

Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα για παιδιά και οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας

Μαζί εξασφαλίζουμε το πιο όμορφο Πάσχα για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει του Πάσχα κινητοποιεί ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει πανελλαδικά και καθημερινά.

Η ανάγκη εξεύρεσης λύσης για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αιτημάτων για υποστήριξη στα οποία καλείται να ανταποκριθεί ο Οργανισμός,  γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, με δεδομένο ότι οι ανάγκες αυξάνονται δραματικά λόγω των οδυνηρών ανατροπών που έχει προκαλέσει η πανδημία στα νοικοκυριά και των ακόμα μεγαλύτερων αρνητικών συνεπειών που έχει επιφέρει στις ήδη αδύναμες οικονομικά οικογένειες.
 
Σημειώνεται ότι το 2020 καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 45,5% στον αριθμό των παιδιών και των οικογενειών με σοβαρότατα προβλήματα διαβίωσης, που υποστηρίξαμε. Συνολικά καλύψαμε τις ανάγκες 20.174 παιδιών και των οικογενειών τους.
 
Σήμερα και ενόψει Πάσχα, οι ελλείψεις σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, επιδεινώθηκαν δραματικά με αποτέλεσμα να μην αρκούν για να καλύψουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες.

Καλούμε όλους εσάς, ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς να συμμετέχετε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων βασικών ειδών και μαζί να εξασφαλίσουμε ένα ζεστό και πλήρες Πασχαλινό τραπέζι στις δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, που σήμερα δοκιμάζονται, αδυνατώντας να καλύψουν έστω τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους.

Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι, θα καταφέρουμε, να προσφέρουμε ένα όμορφο Πάσχα, με Χαμόγελο, για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η παράδοση και η παραλαβή των ειδών θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.
1. Πριν φύγουμε από το σπίτι δεν ξεχνάμε

● Να στείλουμε SMS στο 13033 ή να φέρουμε μαζί μας συμπληρωμένο το έντυπο Μετακίνησης δηλώνοντας το πλαίσιο 4: Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.

● Να φοράμε τη μάσκα μας.

● Να έχουμε μαζί μας αντισηπτικό
 
2. Στο Κέντρο Στήριξης παραδίδουμε τα είδη στο προσωπικό του Οργανισμού φορώντας τη μάσκα μας και τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες αποστάσεις.
Παρακάτω θα βρείτε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώνουμε καθώς και τα 16 σημεία πανελλαδικά που παραλαμβάνονται τα προϊόντα:

● Τυποποιημένα τσουρέκια, κουλουράκια & Πασχαλινά Σοκολατένια αυγά

● Γάλα εβαπορέ
● Λάδι
● Ρύζι
● Όσπρια
● Ζυμαρικά
● Αλεύρι
● Σάλτσα τομάτας

● Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, ατομικοί χυμοί)

● Βρεφικές κρέμες

● Βρεφικό γάλα Νο 1 και Νο 2

● Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντιλα, κρέμες συγκάματος, βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο)

● Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κλπ)

● Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)

● Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων)

● Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας)

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Χαλκίδα
Διεύθυνση: Φαβιέρου 41, Χαλκίδα, Τ.Κ.34100
Τηλ: 22210 79788 – E-mail: socialserviceshalkida@hamogelo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top