Μαγικές εικόνες από το μεγαλύτερο φεγγάρι του 2020 (pics)

Το μεγαλύτερο και πιο φωτεινό φεγγάρι του φετινού έτους εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 7/4 καθώς συνέβη η τρίτη (και καλύτερη) από τις συνολικά τέσσερις υπερπανσελήνους του 2020. Όταν η υπερπανσέληνος βρίσκεται κοντά στον ορίζοντα, τότε το φεγγάρι φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο στα μάτια των παρατηρητών. Η επόμενη και τελευταία υπερπανσέληνος του έτους θα λάβει χώρα […]

Το μεγαλύτερο και πιο φωτεινό φεγγάρι του φετινού έτους εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 7/4 καθώς συνέβη η τρίτη (και καλύτερη) από τις συνολικά τέσσερις υπερπανσελήνους του 2020.

Όταν η υπερπανσέληνος βρίσκεται κοντά στον ορίζοντα, τότε το φεγγάρι φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο στα μάτια των παρατηρητών.

Η επόμενη και τελευταία υπερπανσέληνος του έτους θα λάβει χώρα στις 7 Μαΐου. Αντίθετα, η Σελήνη θα βρεθεί στο πιο μακρινό σημείο της ελλειπτικής τροχιάς της από τη Γη στις 31 Οκτωβρίου. Την ημέρα εκείνη η πανσέληνος θα φαίνεται σχεδόν 14% μικρότερη από ό,τι απόψε.

Δείτε τα καρέ από τη Χαλκίδα, την Εύβοια, την Αθήνα αλλά και από γωνιές του πλανήτη… pics0

 

Χαλκίδα @ Κωνσταντίνος Παλιβάκης
Πισσώνας, Εύβοια @ Δημήτρης Μάλλιαρης
Αθήνα @ AP
Γουχάν @ AP
Αγγλία @ AP
Ρωσία @ AP
Λας Βέγκας @ AP
Ορλάντο @ AP
Κάνσας @ AP

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top