“Μένουμε Σπίτι”: H λίστα με τα ΜΜΕ της Εύβοιας και τα ποσά που πήραν

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η κυβέρνηση τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν περισσότερα από 1.200 μέσα μαζικής ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται «ανύπαρκτα» sites και άγνωστα blogs, στο πλαίσιο της κρατικής διαφημιστικής εκστρατείας για την πανδημία. Η δημοσίευση της λίστας έρχεται με καθυστέρηση σχεδόν ένα μήνα, καθώς η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει… ποιοτικό και […]

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η κυβέρνηση τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν περισσότερα από 1.200 μέσα μαζικής ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται «ανύπαρκτα» sites και άγνωστα blogs, στο πλαίσιο της κρατικής διαφημιστικής εκστρατείας για την πανδημία.

Η δημοσίευση της λίστας έρχεται με καθυστέρηση σχεδόν ένα μήνα, καθώς η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει… ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο, όπως είπε για ακόμα μία φορά το μεσημέρι ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Την ώρα που χιλιάδες κόσμου χάνει τις δουλειές του και αγωνιά για το αύριο, την στιγμή που ο τουρισμός του νησιού μας όπως και όλης της χώρας πλήττεται, το ανύπαρκτο site eviavima.gr πήρε 1.000 ευρώ γιατί μάλλον …μπορεί.

Τα ερωτήματα πολλά προς κάθε υπεύθυνη κατεύθυνση. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, πως ο κόσμος και οι αναγνώστες έχουν κριτική σκέψη και μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top