Μένουμε ασφαλείς με την ποιότητα και την εμπειρία της Hygiene Evia Service

Η Hygiene Service είναι η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής και η μοναδική που διαθέτει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό. Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015, απολυμαντικά προϊόντα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, καταχωρημένα στο Γενικό Χημείο του Κράτους και ελεγμένα από το Ινστιτούτο Παστέρ. Στόχος της […]

Η Hygiene Service είναι η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής και η μοναδική που διαθέτει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό.

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015, απολυμαντικά προϊόντα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, καταχωρημένα στο Γενικό Χημείο του Κράτους και ελεγμένα από το Ινστιτούτο Παστέρ.

Στόχος της εταιρίας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Hygiene Service ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και οι πελάτες της νιώθουν Απόλυτα Ασφαλείς στο θέμα της Υγιεινής.
Μετά την σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και την σταδιακή επανέναρξη των επιχειρήσεων ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ με τις Υπηρεσίες τους (Αυτόματη Απολύμανση Τουαλέτας, Spray Sanitizer Εξυγίανση Χώρων, Επαγγελματικός Aρωματισμός Χώρων , Εντομοαπώθηση) και τα Προϊόντα Υγιεινής (Απολυμαντικό Χεριών & Αντικειμένων SANIX GEL, Antibacterial Αφρός Σαπουνιού, Καθαριστικό Χεριών AURADERM, Απολυμαντικό Καθημερινής Χρήσης Hygiene 2105) της HygieneService!!!

Για να κυκλοφορούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα!
Μένουμε_Ασφαλείς

Προφυλαχθείτε με τα απολυμαντικά SANIX GEL της HygieneService .

SANIX GEL, Στιγμιαία Απολύμανση Χεριών & Αντικειμένων! Απολυμαντικά προϊόντα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, καταχωρημένα στο Γενικό Χημείο του Κράτους και ελεγμένα από το Ινστιτούτο Παστέρ. Καθαρίζουν και απολυμαίνουν τα χέρια και επιφάνειες όπως γραφεία, πάγκους εργασίας, θρανία, πόμολα, το καπάκι της τουαλέτας.
Προφυλαχθείτε από τη γρίπη και τα μικρόβια με τα απολυμαντικά SANIX GEL της HygieneService .

Η Hygiene Evia Service καινοτομεί και σας παρουσιάζει τον Αυτόματο Διανομέα SANIX GEL με επιδαπέδια βάση!
Κατάλληλος για κοινόχρηστους χώρους όπως π.χ. φαρμακεία, γραφεία, κυλικεία, καταστήματα τηλεφωνίας, σούπερ μάρκετ, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους υποδοχής κ.ά. Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.

Αισθανθείτε Ασφαλείς!

Η Hygiene Evia Service έχει την λύση για την Αυτόματη Απολύμανση Λεκάνης & την Υγιεινή Χεριών σε επαγγελματικούς χώρους!

24ώρη Απολύμανση λεκάνης,
Καθαριότητα και Αρωματισμός στα κοινόχρηστα WC με 1 συσκευή Extrasan !
Η Υπηρεσία Αυτόματης Απολύμανσης της Hygiene Service αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στην απόλυτη Υγιεινή για όλους!
*H Συσκευή Extrasan λειτουργεί με το Απολυμαντικό Υγρό Hygiene Plus, το μόνο που διαθέτει Έγκριση του ΕΟΦ στην Ελλάδα.

Αρωματισμός χώρου!

Η Hygiene Service μετά τον επαγγελματικό αρωματισμό χώρων καινοτομεί ξανά και προσφέρει για 1η φορά στην Ελλάδα, το νέο και πρωτοποριακό Σπρέι Sanitizer!
Με την ειδική φόρμουλα του, καθιστά το περιβάλλον που εργάζεστε και ζείτε, καθαρότερο, πιο υγιεινό καθώς εξυγιαίνει το χώρο από βακτήρια, ιούς, μικρόβια και οσμές.
Απαραίτητο σε: χώρους υγείας- εργασίας-αναμονής, γυμναστήρια, ιατρεία, παιδότοπους, γραφεία, τουαλέτες κλπ.

Πιστοί στο όραμα μας και με την υποστήριξή σας κινητήριο δύναμη, θα συνεχίζουμε καθημερινά να στηρίζουμε και να προμηθεύουμε με προϊόντα που τηρούν τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ. τις τοπικές επιχειρήσεις, συλλόγους, οργανισμούς που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο.
Υποσχόμαστε να σας ενημερώνουμε και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες καινοτόμες.
Συνεχίζουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση Hygiene Evia Service.

Hygiene Evia Service

Τηλέφωνο για όλη την Εύβοια-Σκύρο-Σχηματάρι-Οινόφυτα : 2221401072

Facebook: Hygiene Evia Service

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top