Μάθε ξένες γλώσσες στη Χαλκίδα δίπλα στους καλύτερους

Οι Έλληνες είχαμε πάντοτε έφεση στις ξένες γλώσσες. Από μικροί μαθαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι πολύγλωσσος και μεγαλώνοντας προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας στις ξένες γλώσσες. Είτε από μικροί λοιπόν, είτε έχοντας μεγαλώσει πάντα έχουμε στόχο να μάθουμε μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες. Και για να γίνει αυτό με επιτυχία χρειάζονται να συμβάλουν […]

Οι Έλληνες είχαμε πάντοτε έφεση στις ξένες γλώσσες. Από μικροί μαθαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι πολύγλωσσος και μεγαλώνοντας προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας στις ξένες γλώσσες.

Είτε από μικροί λοιπόν, είτε έχοντας μεγαλώσει πάντα έχουμε στόχο να μάθουμε μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες. Και για να γίνει αυτό με επιτυχία χρειάζονται να συμβάλουν κάποιοι παράγοντες που είναι καθοριστικοί για την μάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Στη Χαλκίδα διαθέτουμε δύο φροντιστήρια ξένων γλωσσών που μας εγγυώνται την επιτυχία καθώς εξειδικεύονται σε αυτό που κάνουν. Σας τα παρουσιάζουμε…

 

Ulearn

Το Ulearn είναι το πλέον σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο ενηλίκων και όχι μόνο. Ένας σύγχρονος και ζεστός χώρος με προηγμένα μέσα εκπαίδευσης και καθοδήγησης, που βοηθάει τους ενήλικες μέσω των ταχύρυθμων τμημάτων Ξένων Γλωσσών, των Πιστοποιήσεων Πληροφορικής και των Επαγγελματικών Σεμιναρίων, να ξεφύγουν από τους λαβύρινθους της σύγχρονης κοινωνίας όπως η ανεργία και η έλλειψη προσόντων.

Επιπλέον ενθαρρύνει, καθοδηγεί  και στέκεται δίπλα στα παιδιά & τους έφηβους, προσφέροντάς τους, τη γνώση των Ευρωπαικών Ξένων Γλωσσών, των Ιαπωνικών, της Πληροφορικής αλλά και της σύγχρονης Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Bρίσκεται στην οδό Περικλέους Σταύρου 34 και Αβάντων 42  στη Χαλκίδα στον 3ο όροφο και είναι Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο της Global Cert.

Τηλ. 22211-81832

Social: Facebook ulearn.chalkida

 

 

ΜΕΤΑΞΑ Schools

Στο Εκπαιδευτήριο ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΞΑ με πολλή αγάπη και ουσιαστική γνώση, έχουμε δημιουργήσει ένα σχολείο ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. Στόχος και Φιλοσοφία μας είναι η εκμάθηση της ξένης γλώσσας και παράλληλα, να αποκτήσουν οι μαθητές μας αξίες ζωής και δεξιότητες χρήσιμες για το σχολείο τους, τις σπουδές τους και τη μετέπειτα ενήλικη πορεία τους.

Πιστεύουμε ότι δεν είναι ο εκπαιδευτικός που διδάσκει, αλλά ο μαθητής και η ικανότητα του να μαθαίνει. Κι εδώ έρχεται ο κατάλληλα εκπαιδευμένος εκπαιδευτικός που θα προσαρμόσει τη διαδικασία της μάθησης στα δεδομένα σκέψης του μαθητή. Το Εκπαιδευτήριο ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΞΑ διδάσκει ακριβώς σε αυτή τη βάση και εξασφαλίζει 100% επιτυχία των μαθητών στις διεθνώς  αναγνωρισμένες εξετάσεις γλωσσομάθειας, κάθε χρόνο.

Η ιδιοκτήτρια Έλενα Μεταξά Καλοφώνου, καθηγήτρια Αγγλικών και πτυχιούχος Coach από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με 37χρονη εμπειρία, με συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση, συνδυάζοντας τη διδασκαλία με το Coaching προσφέρει τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους μαθητές και στους γονείς με άριστα αποτελέσματα.

Βρίσκεται στη Χαλκίδα Νεοφύτου 62-64.

Τηλ. 22210-77927

Social: Facebook METAXA.SCHOOLS

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top