Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στην Οδό Ονείρων έρχεται ένα δυνατό live!

Σε εορταστικό κλίμα και στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, η Οδός Ονείρων φρόντισε να μας προσφέρει ένα live με έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Δημήτρη Μπάση. Ένα πρόγραμμα με όλα τα κομμάτια του Δημήτρη Μπάση που έχουμε αγαπήσει, αλλά και με διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα ξεχωρίζουν στην καρδιά μας! Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας […]

Σε εορταστικό κλίμα και στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, η Οδός Ονείρων φρόντισε να μας προσφέρει ένα live με έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Δημήτρη Μπάση.

Ένα πρόγραμμα με όλα τα κομμάτια του Δημήτρη Μπάση που έχουμε αγαπήσει, αλλά και με διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα ξεχωρίζουν στην καρδιά μας!

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ταξιδεύει ,την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, για μια μοναδική συναυλία στην «Οδό Ονείρων».

Διαχρονικά αγαπημένος, θα ερμηνεύσει με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του ποικιλία σύγχρονων και κλασικών τραγουδιών, από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και εκείνη των μεγαλύτερων Ελλήνων δημιουργών.
Ένα ποιοτικό αλλά και ιδιαίτερα διασκεδαστικό μουσικό πρόγραμμα, που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα, θα ταξιδέψει το κοινό στο παρελθόν και στο σήμερα του ελληνικού τραγουδιού με οδηγό την αδιαμφισβήτητα μοναδική σκηνική παρουσία του Δημήτρη Μπάση.

Ώρα έναρξης 10:30 μ.μ!

«Οδός Ονείρων»- Τσιριγώτη 6 Χαλκίδα

Τηλέφωνα Κρατήσεων : 22210 20504 | 6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top