Κι όμως αυτό το graffiti βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! (pics)

Πολλές φορές μπορεί να μην παρατηρήσουμε κάτι ενώ βρίσκεται δίπλα μας. Μπορεί να περνάμε για πολύ καιρό από κάποιο σημείο, μπορεί εκεί κοντά να μένουμε ή να βρίσκεται η δουλειά μας. Και όμως.. να μην προσέξουμε κάποια αλλαγή που μπορεί να έχει συμβεί. Αυτό το graffiti λοιπόν βρίσκεται στην Αρεθούσης στο ύψος του αστυνομικού τμήματος […]

Πολλές φορές μπορεί να μην παρατηρήσουμε κάτι ενώ βρίσκεται δίπλα μας. Μπορεί να περνάμε για πολύ καιρό από κάποιο σημείο, μπορεί εκεί κοντά να μένουμε ή να βρίσκεται η δουλειά μας. Και όμως.. να μην προσέξουμε κάποια αλλαγή που μπορεί να έχει συμβεί.

Αυτό το graffiti λοιπόν βρίσκεται στην Αρεθούσης στο ύψος του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας. Σε μια πολυκατοικία που κοιτάει από την Αρεθούσης το graffiti είναι ζωγραφισμένο στην πίσω πλευρά.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τον δημιουργό του ή για το τι μήνυμα μπορεί να δίνει με το graffiti αυτό..

Η εκδοχή του ghetto πάντως είναι ότι “Η πίεση του χρόνου μέσα στην καθημερινότητά μας κρατάει δέσμιους”.

Εσείς μπορείτε να μας δώσετε την δική σας εκδοχή στα σχόλια στο facebook

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top