Και οι Tindersticks θα παίξουν φέτος στην Ελλάδα!

Οι ανακοινώσεις για τις φετινές συναυλίες ξένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων σκάνε σαν έκπληξη κάθε μέρα και αυτό γιατί αυτή τη χρονιά θα έρθουν στη χώρα μας πολύ δυνατά ονόματα! Αφού μάθαμε ότι θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε τους Cure, Dead Can Dance, Madrugada, Iggy Pop, Hozier…. κλπ, ανακοινώθηκε ότι έρχονται και οι Tindersticks! Οι […]

Οι ανακοινώσεις για τις φετινές συναυλίες ξένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων σκάνε σαν έκπληξη κάθε μέρα και αυτό γιατί αυτή τη χρονιά θα έρθουν στη χώρα μας πολύ δυνατά ονόματα!

Αφού μάθαμε ότι θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε τους Cure, Dead Can Dance, Madrugada, Iggy Pop, Hozier…. κλπ, ανακοινώθηκε ότι έρχονται και οι Tindersticks!

Οι Tindersticks λοιπόν, έρχονται για μία μοναδική παράσταση, στο Ηρώδειο, το Σάββατο 13 Ιουλίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top