Θα γίνουν πανηγύρια αλλά θα είναι όλοι καθιστοί σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης

Θα είναι σαν κανονικό πανηγύρι αλλά τελικά δεν θα είναι. Το νέο καθεστώς υπό το οποίο θα διοργανωθούν οι συναυλίες και τα πανηγύρια φέτος το καλοκαίρι λόγω του κορωνοϊού, φέρνει έντονες αντιδράσεις από τοπικούς φορείς. Σε σχεδόν έναν μήνα από τώρα, την 1η Ιουλίου, ξεκινούν οι συναυλίες και πιο μετά τα πανηγύρια, όπου και εκεί […]

Θα είναι σαν κανονικό πανηγύρι αλλά τελικά δεν θα είναι.

Το νέο καθεστώς υπό το οποίο θα διοργανωθούν οι συναυλίες και τα πανηγύρια φέτος το καλοκαίρι λόγω του κορωνοϊού, φέρνει έντονες αντιδράσεις από τοπικούς φορείς.

Σε σχεδόν έναν μήνα από τώρα, την 1η Ιουλίου, ξεκινούν οι συναυλίες και πιο μετά τα πανηγύρια, όπου και εκεί θα υπάρχουν κανόνες, με βασικότερο ότι δεν θα υπάρχουν όρθιοι, αλλά μόνο καθιστοί, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση στον ΑΝΤ1.

Έτσι, φίλοι αναγνώστες το φετινό καλοκαίρι θα αναγκαστείτε να χορέψετε Καβοντορίτικο από τις άσπρες πλαστικές καρέκλες σας…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top