Θαλασσινό Καρναβάλι 2020: Θέμα με επίκεντρο τη Χαλκίδα και τις επιρροές του παρελθόντος

Ο μοναδικός θεσμός του «Θαλασσινού Καρναβαλιού» της Χαλκίδας με διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε έχει αγαπηθεί από τους χιλιάδες των θεατών του με την πρωτοτυπία, τη μοναδική πλοκή και τα εντυπωσιακά δρώμενα σε θάλασσα, στεριά και αέρα, διεξάγεται στο Στενό του Ευρίπου, όπου ο Βορράς συναντά το Νότο και τα θαλάσσια […]

Ο μοναδικός θεσμός του «Θαλασσινού Καρναβαλιού» της Χαλκίδας με διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε έχει αγαπηθεί από τους χιλιάδες των θεατών του με την πρωτοτυπία, τη μοναδική πλοκή και τα εντυπωσιακά δρώμενα σε θάλασσα, στεριά και αέρα, διεξάγεται στο Στενό του Ευρίπου, όπου ο Βορράς συναντά το Νότο και τα θαλάσσια ρεύματα μπερδεύονται κάτω από την συρταρωτή γέφυρα της Χαλκίδας.

Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι εδώ στο GHETTO το φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι θα έχει διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Φέτος το Θαλασσινό Καρναβάλι που θα παρουσιαστεί στα νερά του Ευβοϊκού επίκεντρο τη Χαλκίδα και τις μουσικές επιρροές σε βάθος 100ετιας τουλάχιστον, στο κλίμα και το ρυθμό της αποκριάς, πλαισιωμένο από περίτεχνες φιγούρες και σκηνικά (με τα μάτια των παιδιών), εναέριες εμφανίσεις, εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα, με πολύ μουσική, εφέ ήχου και φωτός, πυροτεχνήματα και με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το βασικό στοιχείο λοιπόν στο φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι θα είναι η παράδοση και η αναδρομή στο παρελθόν της πόλης. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και αναμένουμε να το δούμε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top