Θαλασσινό Καρναβάλι: Τι λένε τα ΜΜΕ πανελλαδικά και τι τα τοπικά

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την Κυριακή της αποκριάς και στη Χαλκίδα είναι όλα έτοιμα για το Θαλασσινό Καρναβάλι, το οποίο έγινε πια θεσμός για την πόλη! Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται τη Χαλκίδα για να δει από κοντά τις εκδηλώσεις και οι Χαλκιδέοι τρέχουμε στην παραλία για να βρούμε την καλύτερη θέση […]

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την Κυριακή της αποκριάς και στη Χαλκίδα είναι όλα έτοιμα για το Θαλασσινό Καρναβάλι, το οποίο έγινε πια θεσμός για την πόλη!

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται τη Χαλκίδα για να δει από κοντά τις εκδηλώσεις και οι Χαλκιδέοι τρέχουμε στην παραλία για να βρούμε την καλύτερη θέση να παρακολουθήσουμε τα δρώμενα!

Και ενώ πάντα πριν τον Καρναβάλι έχει μεσολαβήσει μια περίοδος γκρίνιας και φαγωμάρας, με την πόλη να διχάζεται για το αν θέλουμε ή όχι να πραγματοποιείται το Θαλασσινό Καρναβάλι (δες εδώ την δημοσκόπηση του Ghetto), την ίδια ώρα τα μεγάλα site της Αθήνας, τα μικρότερα- τοπικά στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια, λένε τα καλύτερα για τη Χαλκίδα και τη βραδιά του καρναβαλιού!

Όσο λοιπόν εμείς «τρωγόμαστε» μεταξύ μας και με τα ρούχα μας, η υπόλοιπη Ελλάδα θαυμάζει πραγματικά όσα συμβαίνουν στην Χαλκίδα και τοποθετεί την πόλη μας στους καλύτερους προορισμούς για μια αποκριάτικη εξόρμηση! Αξιοσημείωτο είναι πως στα τοπικά site αλλά και γενικότερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Χαλκίδας στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, πρώτα θα γραφτεί το αρνητικό, πρώτα η κακόβουλη κρητική και μετά όλα τα άλλα.  

Ψάξαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε όλα όσα γράφουν τα μέσα ενημέρωσης για το Θαλασσινό Καρναβάλι της πόλης και πως το σχολιάζουν σε αντίθεση με τα τοπικά μέσα της Εύβοιας!

iefimerida.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα πανελλαδικά ενημερωτικά site της χώρας κάνει λόγο για ένα ξεχωριστό θέαμα και το χαρακτηρίζει ως μοναδικό. Επίσης το κείμενο μιλά για ένα υπερθέαμα στο νερά του Ευρίπου και χαρακτηρίζει ως περίφημη την  νυχτερινή παρέλαση των αρμάτων μέσα στο νερό.

 

athensvoice.gr

Η νούμερο ένα free press εφημερίδα της Αθήνας στην ηλεκτρονική της μορφή αναφέρει ότι το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας ξαφνιάζει ευχάριστα και τονίζει πως είναι μια τεράστια θεατρική παράσταση στη θάλασσα του Ευβοϊκού!

 

athensmagazine.gr

Άλλο ένα γνωστό ενημερωτικό site της πρωτεύουσας κάνει εκτενή αναφορά στο καρναβάλι της πόλης μας και κάνει λόγο για υπερθέαμα.

 

parallaximag.gr

Σειρά έχει μια άλλη free press εφημερίδα αυτή την φορά από την συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη. Στο site έχει αφιέρωμα για το καρναβάλι της Χαλκίδας και μάλιστα αναφέρει ακόμα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στην πόλη εκείνες τις ημέρες!

 

 

 

travelstyle.gr

Το τουριστικό site του παρουσιαστή Τάσου Δούση παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό με προτάσεις για τον προορισμό που θα επισκεφθείς στο τριήμερο της αποκριάς. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η Χαλκίδα.

 

athinorama.gr

Άλλο ένα site που κάνει αφιέρωμα στα καρναβάλια της Ελλάδας και φυσικά και σε αυτό της πόλης μας.

 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Ρίτα Τσέλα (@Margaret Photography)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top