Θέατρο Χαλκίδας: Γιορτάζει την Ημέρα Θεάτρου με δράσεις στην “Αρέθουσα”

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και το Θέατρο Χαλκίδας διοργανώνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα». Το πρόγραμμα Στις 17.15 με Θεατροπαιδαγωγικό εργαστήρι “Αρέθουσα και Αλφειός – αντίσταση και επιλογή” με την Ευρυδίκη Σαμαρά – Θεατροπαιδαγωγικά και στη συνέχεια με με 2 τρελές ξεναγήσεις στις 19.00 και στις […]

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και το Θέατρο Χαλκίδας διοργανώνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα».

Το πρόγραμμα

Στις 17.15 με Θεατροπαιδαγωγικό εργαστήρι “Αρέθουσα και Αλφειός – αντίσταση και επιλογή” με την Ευρυδίκη Σαμαρά – Θεατροπαιδαγωγικά και στη συνέχεια με με 2 τρελές ξεναγήσεις στις 19.00 και στις 20.00 από το εργαστήρι ενηλίκων, “Το Από Μηχανής Άγαλμα” του Θωμάς Μυλωνάς σε σκηνοθεσία Marina Mergou !!

 

 

 

Απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων για όλες τις δράσεις στο email: xalkidatheatro@gmail.com

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top