Η χθεσινή βραδιά με τους Πυξ-Λαξ ήταν σαν την επανασύνδεση μιας παλιάς αγάπης

Η χθεσινή βραδιά με τους Πυξ-Λαξ ήταν σαν την επανασύνδεση μιας παλιάς αγάπης που στο πιο μεγάλο «θέλω», δεν έκανε πίσω! Ούτε στιγμή δε νιώσαμε να πλήττουμε σε αυτό το ραντεβού με το παρελθόν, αντιθέτως, το δίδυμο των Πυξ-Λαξ, μας πλημμύρισε με μουσικές (γνωστές και άγνωστες) και συναισθήματα, που όπως κάθε αυθεντικός καλλιτέχνης παράγει ανεξάντλητα! […]

Η χθεσινή βραδιά με τους Πυξ-Λαξ ήταν σαν την επανασύνδεση μιας παλιάς αγάπης που στο πιο μεγάλο «θέλω», δεν έκανε πίσω!

Ούτε στιγμή δε νιώσαμε να πλήττουμε σε αυτό το ραντεβού με το παρελθόν, αντιθέτως, το δίδυμο των Πυξ-Λαξ, μας πλημμύρισε με μουσικές (γνωστές και άγνωστες) και συναισθήματα, που όπως κάθε αυθεντικός καλλιτέχνης παράγει ανεξάντλητα!

Ήρθαν όλο όρεξη και ενέργεια να μας απογειώσουν και να μας θυμίσουν γιατί δεν έπαψαν αγάπη να θυμίζουν!!!

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάρτυ, βιώσαμε εχθές όσοι εμπιστευθήκαμε τη Δευτέρα μας σ’εκείνους και δε σταματήσαμε να χοροπηδάμε και να τραγουδάμε, στο ρυθμό των μουσικών τους!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, που μας ενώνουν από το 1988!

Ιδρωμένοι, γεμάτοι άμμο και συναισθηματική πληρότητα, βουτήξαμε  στην παραλία των Αλυκών… πιστοί κι έτοιμοι, πάντα να μας σβήσει τη φωτιά, που δεν αργούμε ως «Χαλκιδέοι», ν’ανάψουμε!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top