Η Χαλκίδα τσικνίζει στον πεζόδρομο της Ερμού!

Αν την Tσικνοπέμπτη, όπως κάνετε τη βόλτα σας στην αγορά της πόλης δείτε να βγαίνει καπνός από τον πεζόδρομο της Ερμού, μην φύγετε! Αντιθέτως  τρέξτε προς τα εκεί, αφού τα μαγαζιά της Ερμού, για άλλη μια φορά έχουν συσπειρωθεί για να οργανώσουν μια όμορφη βραδιά! Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση του 1ου Ερμού Street Festival, οι […]

Αν την Tσικνοπέμπτη, όπως κάνετε τη βόλτα σας στην αγορά της πόλης δείτε να βγαίνει καπνός από τον πεζόδρομο της Ερμού, μην φύγετε!

Αντιθέτως  τρέξτε προς τα εκεί, αφού τα μαγαζιά της Ερμού, για άλλη μια φορά έχουν συσπειρωθεί για να οργανώσουν μια όμορφη βραδιά!

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση του 1ου Ερμού Street Festival, οι επιχειρηματίες του πεζόδρομου, ενώθηκαν ξανά και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί την Τσικνοπέμπτη, να ψήσουμε, να πιούμε και να ταξιδέψουμε στο  ρεμπέτικο τραγούδι, παρέα με το συγκρότημα «Τριπλή Απόσταξη»!

Ό, τι σχέδια κι αν έχετε για εκείνο το βράδυ, μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από τον πεζόδρομο της Ερμού, γιατί σίγουρα θα περάσετε τέλεια!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top