Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στη Χαλκίδα

Η Οδός Ονείρων …”έξω” ετοιμάζεται για την δεύτερη συναυλία του καλοκαιριού, μετά την επιτυχημένη πρώτη με τον Μίλτο Πασχαλίδη το περασμένο Σάββατο. Αυτή την φορά θα ακούσουμε την Φωτεινή Βελεσιώτου. Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. Μια γέφυρα που ενώνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με το σήμερα και το πιο […]

Η Οδός Ονείρων …”έξω” ετοιμάζεται για την δεύτερη συναυλία του καλοκαιριού, μετά την επιτυχημένη πρώτη με τον Μίλτο Πασχαλίδη το περασμένο Σάββατο. Αυτή την φορά θα ακούσουμε την Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. Μια γέφυρα που ενώνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με το σήμερα και το πιο αληθινό κομμάτι της ερμηνείας και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά λαϊκά, είτε τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού.

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου, τον οποίο γνωρίσαμε από την πολυετή παρουσία του δίπλα στην Γλυκερία αλλά και από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι».

Φυσικά από το πρόγραμμά της δε λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΧΑΛΚΙΔΑ Θέατρο Ορέστης Μακρής

Προπώληση εισιτηρίων:
viva.gr
nana home
Γαλατικο Χωριο
Plan-B
Papagalos

Χορηγός Επικοινωνίας: GHETTO MAGAZINE

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top