Η υψηλή γέφυρα δεν έχει υδρορροές

Συγκλονισμένο το ghetto της Χαλκίδας από τα τελευταία νέα για την υψηλή γέφυρα. Το γεφύρι έχει αρχίσει να καταρρέει και το επιβεβαίωσαν και τα ειδικά κλιμάκια ελέγχου και μάλιστα προγραμμάτισαν μέσα στο 2019 εργασίες αποκατάστασης. Και εντάξει…μετά από τόσα χρόνια το λες λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο. Εκεί όμως που παρανοείς τελείως είναι στην αιτία […]

Συγκλονισμένο το ghetto της Χαλκίδας από τα τελευταία νέα για την υψηλή γέφυρα.

Το γεφύρι έχει αρχίσει να καταρρέει και το επιβεβαίωσαν και τα ειδικά κλιμάκια ελέγχου και μάλιστα προγραμμάτισαν μέσα στο 2019 εργασίες αποκατάστασης.

Και εντάξει…μετά από τόσα χρόνια το λες λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εκεί όμως που παρανοείς τελείως είναι στην αιτία που προκάλεσε τις φθορές στην γέφυρα: Δεν υπάρχουν υδρορροές!!!

Σοβαρά τώρα;;;

Μηχανικός δεν είμαι, ούτε με ενδιαφέρει να σχολιάσω κάτω από πολιτική σκοπιά…αλλά πραγματικά μου φαίνεται από αστείο εως τραγικό!

Ήταν αστοχία; Ήταν κατασκευαστικό λάθος; Είπαν “έλα μωρέ νεράκια είναι θα στεγνώσουν;”

Όποια κι αν είναι η απάντηση το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια ατάκα από ταινία που δικαιολογούσε ένα ναυάγιο: ” Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα”!

Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει συμβεί κανένα ατύχημα, γιατί κάποια κομμάτια τσιμέντου έχουν αποκολληθεί από το κάτω μέρος της γέφυρας και θα μπορούσε να τραυματιστεί κάποιος που περνάει με μια βάρκα ή ένας ψαράς που αράζει κάτω από τη γέφυρα ή κάποιο ζευγαράκι…ξέρετε!

Ας γελάσουμε λοιπόν για άλλη μια φορά, ας πούμε “απίστευτο και όμως ελληνικό” για άλλη μια φορά και ας ελπίσουμε ότι δεν θα μπαλωθεί το πρόβλημα για άλλη μια φορά!

Εδώ με τα παιδιά του Ghetto σε επικίνδυνες αποστολές!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top